Bottenmötenas bottenmöte ikväll i Sydamerika när jumbon Bolivia tar emot näsjumbon Peru.

Bolivianerna har inlett med 0 poäng, 2 mål framåt och 11 bakåt, uselt.
Peru å sin sida har 1 poäng, 0 mål framåt och 5 bakåt.

Visst skillnad på mentalitet va? Jorå. Peru har IMO en av dem mest överskattade Sydamerikanska tränarna som finns, Reynoso. Reynoso är en überdefensiv tränare som failat varje gång han haft en offensiv balanserad trupp. Han verkar inte veta hur man anfaller! Få insläppta men 0 mål framåt är allt annat än underkänt.

I och med dem usla resultaten är Reynoso en pressad man som halvt tvingats till att våga mönstra en offensiv startelva i och med att det ikväll är Bolivia som står för motståndet.

Förhandsrapporterna pekar på följande elva:
Gallese; Corzo, Zambrano, Callens, López; Tapia, Yotún; Grimaldo, Quispe, Zanelatto; Guerrero

Det finns ett par starka namn där, men det finns också en del frågetecken, framförallt då kvällens match spelas i Estadio Hernando Siles... ni vet arenan som ligger på 3637 meters höjd? JA PRECIS, 3.6KM UPP I LUFTEN!

Hur kommer en 39-årig Paolo Guerrero att klara höjden?
Hur pass fit är mittbacken Zambrano? Inte helt 100% sägs det.

Visst, vanligtvis superstarka Bolivia har börjat uselt hemma, men motståndet har inte varit det enklaste. Argentina är Argentina, och Ecuador spelar själva på hög höjd och är ruggigt starka fysiskt, vilket innebär att omställningen inte är så stor.

Jag håller Peru, under Reynoso ska sägas, ett litet hack över Bolivia. Men det är inte mycket.

Hemmaplansfördelen och höjden väger över för min del här och jag tycker att 1.95 som vi får på Bolivia -0.25 är helt ok!

Glöm inte bort att Bolivia historiskt sett gör det svårt för dem allra flesta lagen på Estadio Hernando Siles och dagens Peru är svagare än på länge!

Ännu en chilensk flopp?

Mitt kära Chile ska också spela inatt. Slutar allt som oftast med sorg nu för tiden...

Motståndet är dock lika kalla dem, och det är ett möte mellan två pressade tränare som är i stora poängbehov.

Inatt gör chilenske tränaren ett par förändringar då Vidal, Aranguiz och Valdes är skadade. Inga tunga tapp egentligen då Vidal och Aranguiz börjar komma till åren, men aningen synd för Valdes som faktiskt gjorde bra landskamper senast för ovanlighetens skull.

I och med manfallen så lutar det mot att Berizzo ställer upp ett aningen kvickare och yngre lag.

På topp kliver 18-årige Damian Pizarro in. En nyttig striker som gör sina medspelare bättre, men som haft det lite tungt med målskyttet. In kommer också offensive Davila, nu till vardags i CSKA Moskva. Davila är en utmärkt passningsspelare och jag tror faktiskt att vi blir lite mer svårlästa än vanligt.

Precis som alltid kommer Alexis Sanchez att dra ett tungt lass, vilket han oftast löser med bravur.

Det sägs att Alexis kommer att spela lite bakom anfallarna idag och det är också därför jag blir extra-motiverad till att spela ett statistikspel på honom. Med en rad hårt arbetande och icke egoistiska spelare runt omkring sig så lär han komma till skott ett par gånger.

Alexis Sanchez över 1.5 skott på mål spelas @ 2.75 som huvudspel.
Litet sidospel på Etcheverria skott på mål @ 3.25 (0.5U).

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip