Sydkorea möter Tyskland i sista gruppspelsomgången för grupp F. Matchen spelas på Kazan Arena. Övriga lag i gruppen är Sverige och Mexiko.

Sydkorea säkrade sina VM biljetter till Ryssland 2018 genom att enbart vinna fyra av sina tio matcher i kvalet. På bortaplan tog man 0 segrar, och man åkte även på en förlust mot Qatar….. I truppen finner vi Heung-Min Son (Tottenham) och Ki Sung-Yueng (Swansea) i övrigt finner jag inget intresse av detta Sydkorea som jag tror kommer få det otroligt tufft under VM i Ryssland till sommaren.

Tyskland ”maskinen” däremot tror jag går en ljus väg tillmötes under sommarens VM äventyr i Ryssland. Tror man kommer vinna grupp F komfortabelt och på så sätt skapa sig goda möjligheter för att gå långt i denna VM turnering. Semifinal??.
Tyskland gjorde ett fantastiskt VM-kval och vann samtliga matcher! Förbundskaptenen Joachim Löw har angelägna problem när han ska plocka ut sin VM-trupp som får åka till Ryssland i sommar. En spelare att hålla ett extra öga på är Timo Werner (RB Leipzig), den 22åriga anfallaren kan mycket väl få sitt stora internationella genombrott i sommar.

Detta är en match Tyskland kommer styra från avspark till slutsignal. Man kommer dominera bollinnehavet totalt. Att sen se Tyskarna bjuda in Sydkorea genom att slavar i defensiven ser jag inte hända. Därför hugger jag Tyskland hålla nollan till 1,80 direkt.

0-3??

This is the stats tab
This is the post tip