Asiatiska AFC Champions League är igång, där bet365 livestreamar turneringen. De flesta matcherna spelas under förmiddagarna och eftermiddagarna, så matcherna krockar inte med de europeiska ligorna och turneringar på kvällarna.

Efter att kvalet avgjordes i februari månad 2019 så är det alltså dags för gruppspelet. Onsdagens tidigaste match spelas på Jubilee Stadium i Australien där Sydney FC tar emot Ulsan Hyundai från Sydkorea. Marknaden har öppnat med hemmalaget som en pytteliten favorit, men sedan vände marknaden till bortalagets fördel. I övrigt är detta en väldigt svår match för båda lagen, som har spelat bra och försvarat sig väl i sina inhemska ligor. Däremot ska det inte bli något målkalas i detta möte.

Sydney ligger på en andra plats i Australiska A-League. De kommer till mötet med två starka segrar mot Wellington borta med 1 - 0 och senast blev det 2 - 0 hemma mot Adelaide. Det är erkänt svårt att göra mål på Sydney, som försvarar sig skickligt. På hemmaplan är de extremt starka. Där har de endast släppt in ett mål på sina fyra senaste ligamatcher. Samtidigt är Sydney inget lag som öser in mål direkt heller. Eftersom det är första omgången så handlar det mer om att få med sig ett bra resultat.

För Ulsan Hyundai, som befinner sig på en fjärde plats i K League 1, efter endast en ligamatch spelad, handlar det också om att inte släppa in många mål i den första matchen. Ulsan Hyundai är ett lag som gör fler mål men också släpper in fler mål än vad motståndarna Sydney gör - men Ulsan Hyundai är också mer on-off i vissa matcher. I kvalet spelade de bra mot Perak FA och slog dem hemma med hela 5 - 1. Premiären i ligan slutade med en 2 - 1 vinst hemma mot Suwon Samsung Bluewings.

Sydney på bortaplan i AFC Champions League är en tuffare uppgift än Perak FA i kvalet och Suwon Samsung Bluewings i ligan, på hemmaplan. Inledningsmatcherna brukar dessutom vara tajta och lagen har dessutom inte mötts tidigare i turneringen, så det blir en stängd och svår match oavsett. Mest värde finner jag i att matchen kommer som högst att innehålla två mål.

Därmed lägger jag ett spel på under 2,5 mål i matchen, till 1,80 i odds hos bet365 - som livestreamar matchen och turneringen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Sydney FC:
Andrew Redmayne, Rhyan Grant, Alex Wilkinson, Ben Warland, Michael Zullo, Josh Brillante, Brandon O'Neill, Anthony Caceres, Milos Ninkovic, Reza Ghoochannejhad & Adam Le Fondre.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Ulsan Hyundai:
S. Oh, T. Kim, Y.-S. Yun, D. Bulthuis, J. Park, Y. Park, D. Lee, J. Shin, M. Diskerud, B. Kim & J. Negrao.
---

This is the stats tab
This is the post tip