IFK Norrköpings samarbetsklubb tar emot en av seriefavoriterna Sandviken.

Ännu en nyckelspelare väljer att ta sina vingar vidare. Så stod att läsa på Sylvias hemsida den 21 mars när Adam Egnell gick till Gais.
En i raden av spelartapp efter fjolåret: Niklas Söderberg till IK Brage, Jakob Lindahl till Varbergs BoIS, Robin Frej till BP, Marwan Bazi till AFC Eskilstuna, Max Olsson till Norrby IF och Ihab Naser till Lindome GIF.
Sylvia har på senare torskat mot Täby FK (2-3), BP (1-2) och Oskarshamn (0-1). Det finns mycket talang i laget, och möjlighet att låna in yngre spelare från IFK Norrköping, men jag bedömer ändå att Sandviken är längre fram i sina förberedelser och med sin trupp.

Förväntad elva i Sandviken (Gefle Dagblad)

Tobias Wennergrund – Gustav Thörn, Emil Molin, Niclas Håkansson – Martin Springfeldt, André Jernberg, Isak Bråholm – Ahmed Bonnah, Naeem Mohammed, John Junior.

Saknar: Yannick Mukunzi fanns inte med på SIF:s fredagsträning och anledningen är att han inte hunnit hem från sitt landslagsspel för sitt Rwanda som i tisdags spelade 0–0 borta mot Kamerun.

Anfallstrion Bonnah, Mohammed och John Junior kan avgöra matcher mot vilket lag som helst i ettan. Jernberg duktig spelfördelare. Det finns både rutin och kvalitet i Sandvik-sponsrade Sandviken, som bland annat stökade till det för Blåvitt i cupen, innan det vände. Sandviken har säkert lärt sig ett och annat från cupspelet och har på sistone förstärkt truppen med Rasmus Bonde från AIK och Isak Bråholm från Sirius, där man har en lånelista. Sandviken mötte superettanklubben AFC Eskilstuna i genrepet och föll med 1-2.

SPELTIPS
Tyngd och speed framåt avgör. Jag spelar Sandviken till 2.05 hos Unibet (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip