Intressant möte mellan två spelskickliga lag med en hel del talangfulla spelare.

Förra säsongen
Sollentuna - Sylvia 3-0
Sylvia - Sollentuna 1-1

ETTAN NORRA
7. Sollentuna 2 1 1 0 4:1 4
10. Sylvia 2 1 0 1 2:3 3

Senaste matcher

Sylvia - Sandviken 0-2
Hudiksvall - Sylvia 1-2

Lidetoft - Hadenius, Näsström, Detterman, Ståhl, Lindgren, Binns, Tesfay-Habte, Gren, Gustavsson, Olausson

Örebro Syrianska - Sollentuna 0-3
Sollentuna - Gefle 1-1

Machini - Magnusson, Sundgren, Nilsson, Jacobsson, Stojanovic-Fredin, Ceylan, Jan, Johansson, Ali, Capotondi

Två lag som fått sina truppen rätt så söndervärvade möts på söndagseftermiddagen i Norrköping. Sylvia, som är samarbetsklubb med IFK Norrköping, kommer från torsk hemma mot topptippade Sandviken (0-2) samt seger borta mot ljumna nykomlingen Hudiksvall (2-1). Sylvia har renoverat rätt ordentligt och har inte ett lag för att slåss i toppen i år. Jag tror det blir en position på den nedre halvan till och , samtidigt som det så klart spelar in hur samarbetet med Peking utvecklar sig under året. Till den här matchen så kommer Sylvia inte med sitt bästa lag.
"Corona stoppar fyra utlånade IFK-spelare" står att läsa i lokaltidningen. En Sylviaspelare har bekräftats med covid-19 och IFK har valt att dra i handbromsen då de inte vill blanda trupperna och riskera att smittan förs in i det allsvenska laget.
Dessutom saknas Lukas Maass, Pontus Tilmar och William Lundell.
Sollentuna fick en kalasstart på säsongen med 3-0 borta mot Örebro Syrianska. Man fick dock in ett gratismål i börja (självmål) av matchen som hjälpte på traven. Senast mot Gefle så var det en väldigt svårspelad plan. Dock starkt att ta poäng eftersom Gefle har ett bra lag med ambitioner samtidigt som Sollentuna bygger om. Jag tror att Sollentuna och coach Jacobsen har bättre chanser till seger här än vad oddsen visar. Capotondi är i målform och Ali har kvalitet att avgöra matcher på egen hand. Anfallaren Ceylan spelas i form efter att ha sajnat på nytt kontrakt i ett sent skede, han bidrar med tryck framåt.
Bakåt har Sollentuna sett bra ut, ett tryggt grundspel och duktiga duellspelare i backlinjen.

SPELTIPS
Jag spelar Sollentuna draw no bet till 2.00 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip