Syrianska - GAIS

Superettan

13. 29 6 11 12 25-37 29
7. 29 9 12 8 45-35 39

Syrianska hemma
14 4 5 5 12-17 -5 17

Form
O, O, O, O, V

GAIS borta
14 2 6 6 15-20 -5 12

Form
F, F, V, F, F

Syrianska är obesegrade i de fem senaste matcherna men kryssat fyra av dessa matcher. De är under stor press inför den sista omgången då de för tillfället ligger på kvalplats och fortfarande riskerar att åka ur. Syrianska är ändå hoppfulla inför matchen mot GAIS och kommer spela för en vinst. Lyckas man ta tre poäng finns det en chans att man undviker kval då de har chansen att gå förbi Värnamo på målskillnad som för tillfället är tre poäng före Syrianska. Värnamo har en tuff match mot Varberg på bortaplan

Målvakt: Garaca

Backlinje: Akintioye, Michel, Liljestrand, Wernersson

Mittfält: Illic, George, Success Nwosu, Rashidi

Forwards: Mete, Arquin

GAIS reser till ett kyligt Södertälje med väldigt lite att spela för. Formen är svag med endast tre poäng i de fem senaste matcherna och deär nu tvungna att spela utan sin målvakt Vaiho som är avstängd. 22-årige Jesper Johansson kommer nu ersätta Vaiho och spela sin första match för säsongen. Gais har även Ramhorn, Lundgren och Davis avstängda vilket även de är avbräck.

Målvakt: Johansson

Backlinje: Ervik, Nyström, Old, Sinclair


Mittfält: Singh, Cadogan, Henderson, Mijaljevic

Forwards: Rexhepi, Aliev

Speltips: Livsviktig (sista) match för Syrianska. Laget kommer vara extremt taggade för att vinna matchen och har en uppåtgående form som har stärkt lagmoralen. GAIS däremot har haft mycket svaga resultat på sistone och saknar fyra spelare pga. avstängning. Motivationen i laget inför matchen är säkerligen inte den bästa. Jag spelar Syrianska till 1.80 på bet365 (2/5 Units).

This is the stats tab
This is the post tip