Under 2,5 mål spelar jag i Syrianska - J Södra.

Bortalaget smyger med strax bakom kvalplatsen medan Syrianska är fast i botten. Viktiga poäng på spel för bägge lagen alltså.

6. Jonkopings 11 5 2 4 17:8 17
15. Syrianska 11 2 3 6 10:20 9

J Södra är ett av de tajtaste lagen i den här serien. Nio av elva matcher har haft två eller färre mål för deras del.
Syrianska inledde naivt och offensivt, men har tajtat till defensiven senaste tiden. Fyra raka matcher har innehållit två eller färre mål. Tycker de såg starka ut mot Örgryte senast - släppte till ytterst få målchanser och 2-0 var smickrande för ÖIS.

Samtidigt saknar Syrianska spets framåt. Får klara sig utan Ranegie ett tag till och har även ett par-tre andra skador. Genc:
– Det är tur att vi har en stor och bred trupp. Men det är klart att man vill spela med samma spelare, så det blir mer kontinuitet och balans. Vi får göra det bästa av situationen, de som kommer in har gjort det väldigt bra, säger Syrianska-tränaren.

Även J Södra har haft lite problem senaste veckan. Målkungen Hamidovic har dragits med skador och det ryktas om att han inte kommer til lspel (även om han är med i J Södras trupp på hemsidan). Matchen spelas även på konstgräs, vilket inte är J Södras normala underlag.

Bägge lagen har haft ett litet miniuppehåll här, samtidigt som de dragits med skadeproblem. Tror det här blir allt annat än en sprakande målfest. Ett defensivt stabilt J Södra bör ha goda chanser att hålla nollan, samtidigt som Syrianska lär sälja sig dyrt precis som de gjorde mot ÖIS. Jag tror inte något lag gör mer än ett mål här och gillar därmed underspelet.

This is the stats tab
This is the post tip