Riktig röta i går när Ludogorets kvitterade till 2-2 i matchminut 90 (X2). Hoppas turen håller i sig i Svenska Cupen i kväll.

DIV 3 ÖSTRA SVEALAND
4. Täby FK 16 8 4 4 27-18 9 28

Formen
V, F, V, V, V

Senaste match
Enköping - Täby 1-2

Superettan
4. Dalkurd 20 9 8 3 27:14 35

Formen
O, V, V, O, O (endast ett insläppt mål på fem senaste SE-matcherna)

Senaste match
AFC United - Dalkurd 0-0

Dags för cupfet på Tibblevallen i Täby där hemmalaget Täby FK tar emot Superettanlaget Dalkurd. TFK hör hemma på fjärdeplats i division 3 Östra Svealand. Amatörspelare på en sisådär nivå i seriespelet. Har vunnit 4/5 senaste matcher, men nivån på serien är väldigt ojämn där det är rätt stor skillnad mellan toppen och botten. Täby kommer med ordinarie lag. Men vi får nog förvänta oss en klar dominans från gästerna från Borlänge. Dalkurd ligger på fjärdeplats i Superettan - det skiljer således ganska många divisioner mellan lagen. Dalkurd hade behövt åka ur serien tre år i rad för att spela på samma nivå som Täby. Enligt mina uppgifter mönstrar Dalkurd ett halvt ordinarie lag. Men man "tar cupen på allvar" och vi ska inte glömma att Dalkurds bänk är en av Superettans starkaste. Det är inga loosers man kastar in i laget utan professionella fotbollsspelare, som många säkert är hungriga på speltid och vill visa tränaren att man förtjänar fler chanser i seriespelet. Vinnaren här kvalificerar sig till gruppspelet i vår och där vill Dalkurd vara.

SPELTIPS
Dalkurd kan rotera in friska ben, samt har en stark bänk att slänga in. Skiljer mycket mellan lagen och jag tror på en klar bortaseger. Spelar Dalkurd och hålla nollan till 2,75 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip