Tisdagsfajt i Ettan Norra. Viktiga poäng på spel och jag tror på en tät match!

Förra säsongen
Täby - Örebro Syr 2-1
Örebro Syr - Täby 2-1

ETTAN NORRA
10. Örebro Syr. 11 4 3 4 20:19 15
14. Täby 11 3 2 6 14:20 11

Täby hemma
5 1 0 4 4:8 3

Formen
F, F, O, F, O

Senaste match
Motala - Täby 0-0

Nyberg - Prtic, Wickman, Bennarp, Andreasson, Olsson, Holm, Flores Englert, Rydz, Brenner Toris, Sterner

Örebro Syr borta
4 2 0 2 8:8 6

Formen
V, F, F, V, F

Senaste match
Örebro Syrianska - Team TG 2-3

Dyplin - Karlsson, Drinic, Ajdarevic, Hernandez, Gustafsson, Salcinovic, Ovat, Lamu, Kocadag, Cissoko

Tibblevallen är arenan för kvällens enda drabbning i Ettan Norra. Den mellan Täby FK och Örebro Syrianska. Det skiljer fyra pinnar mellan lagen inför matchen där Täby är i störst poängbehov. Hemmalaget har haft det tufft på sistone och inte vunnit någon av sina sju senaste matcher. Då är det förstås inte konstigt att laget ligger under strecket. Tre lag åker direkt ur och ett av dessa är högst troligt jumbon Team Thoren som har blott fyra poäng på tolv matcher. Lagets första trepoängare kom för övrigt mot Örebro Syrianska borta nu senast. Forward står på tio pinnar, Täby på elva följt av Piteå (som är ovan strecket) på tolv.
Täby kommer från 0-0 mot Motala borta i en match där man verkligen spelade för att inte resa hem tomhänta. Det var hårt krig och gästerna hade chanser att avgöra. Så jag tror att Täby kommer stärkta till ikväll.
Örebro Syrianska föll senast men har annars sett bättre ut än jag trodde. Det finns definitivt kvalitet i laget. Ta en spelare som Cissoko som var fin i Dalkurd för bara något år sedan. Jag håller Syrianskas trupp högre än Täbys men så enkel är inte fotbollen. Om gästerna ska få med sig poäng gäller det att de är beredda på Täbys hårda arbete och kampfyllda spel som högst troligt väntar på Tibbevallens gräs ikväll. Helt jämna odds hos bookies men mitt bästa bet är ändå en målsnål match då jag tror på mer kamp än skönspel.

SPELTIPS
Jag spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt tre mål) till 1.80 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

TV: Melker går för det igen på Europatipset!




This is the stats tab
This is the post tip