Stor möjlighet för Täby att säkra kontraktet. Tar man den mot ett Gefle utan något särskilt att spela för?

Senaste möten
Gefle - Täby 4-1

ETTAN NORRA
6. Gefle 28 12 5 11 43:40 41
12. Täby 28 7 6 15 45:63 27

Täby hemma
14 5 4 5 24:24 19

Formen
F, F, V, V, F

Senaste match
Sylvia - Täby 3-0

Nyberg - Redenstrand, Ejerblad, Bennarp, Andreasson (utvisad), Persson, Granberg, Flores Englert, Hagman, Aguirre, Näslund

Gefle borta
14 5 2 7 19:22 17

Formen
O, F, V, O, V

Senaste match
Gefle - Piteå 1-0

Markström - Kalabane, Sahlin, Hansemon, Sandlund, Granat, Persson, Wikman, Englund, Hjelte, Nordh

Täby FK har varit illa ute hela säsongen men i en tät bottenstrid har två trepoängare på tre senaste gjort stor skillnad. 3-1 mot topplaget Sandviken och 3-0 mot redan superettanklara BP skjutsade upp norrortslaget ovan strecket. Trots torsk mot Sylvia senast (0-3) på bortaplan så är status fortsatt densamma. Med två omgångar kvar av division 1 så ligger Täby tolva på 27 poäng, en poäng före IFK Luleå (som är precis ovan strecket) och två pinnar före både Hammarby TFF och Hudiksvall under strecket. Allra sist är Assyriska på 24 poäng, men inte heller dem är helt körda. Som ni förstår är den här matchen av största vikt för Täby FK. En seger denna lördag och kontraktet kan vara klart redan inför sista omgången där en jobbig bortaresa till Umeå FC väntar. Täby FK kommer göra ALLT i sin makt för att lyckas med det man gjorde mot Sandviken och BP, att fälla en (i div1 mått mätt) storklubb på Tibblevallens gräsmatta.
Täby är ett löpstarkt och direkt spelande lag med många unga spelare som kan springa hur länge som helst. Gefle IF, som kommer från en rätt fin formkurva och seger med 1-0 mot Piteå hemma senast, kommer till spel utan något annat än placering att spela för. Och på ett gräsunderlag som de inte är vana vid, utan större motivation än så, kan jag definitivt se Täby vinna. Ett kryss är bättre än ingenting så därför spelar jag Täby med en försäkring. Samtidigt tror jag verkligen mycket på motivation slår klass så här i slutet av året. Jonathan Andreasson är avstängd i Täby efter utvisning senast mot Sylvia.

SPELTIPS
Jag spelar Täby asian hcp 0 (pengarna åter vid kryss) till 2.10 hos Pinnacle (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip