Dags för match i den jämna serien Ettan Norra. Hemmalaget Täby som ofta står upp bra i sina matcher har en tuff formkurva. 4 raka förluster innan laget spelade oavgjort mot Umeå FC senast. Laget har fått in förstärkning i Teo Brenner Toris på lån från Öster för två matcher sedan. En annan intressant spelare är Tagesson som är wingback på lån från Djurgården. Laget känner sig trygga i sin formation men har haft lite svårt att få till bra spel på innermittfältet och kontrollera matchbilden. Bredden finns i truppen men skulle nog behöva lite mer spets för att kunna ta fler poäng och rycka ifrån bottenstriden.

Det förväntade topplaget Vasalund har mer eller mindre motsvarat förväntningarna i år. Laget har en fin form och plockat tillräckligt med segrar för att ha häng på toppen. Senast en match mot Team TG där laget såg ut att kunna vinna med ett par bollar, men det såg nonchalant ut och fick spela halva matchen med sin målvakt utvisad. Man lyckades trots utvisningen vinna matchen och ta med sig 3 viktiga poäng. Elias Durmaz har sett fenomenal ut och andra spännande spelare som Bonde och Cabuye (båda på lån ifrån AIK) har fått spela en hel del.

- Till denna match är Täbys kapten Prtic och anfallaren med Superettanrutin Steerner tillbaka från avstängning. Mycket viktigt.
- Vasalund har sin målvakt Menka avstängd efter rött kort senast och Täby har Robin Holm avstängd.

Tror på en jämn match mellan ett intensivt och taggat Täby FK mot ett Vasalund som ibland kan uppträda lite nonchalant. Det är också en svårspelad plan på Tibblevallen som jag tror hemmalaget drar mer fördel av. Jag tror att det blir en riktig kamp utav detta och väljer att spela Täby med en viss försäkran då jag anser individuella kvaliteten är betydligt större hos bortalaget.

Spel: Täby FK asian +1 till 1.60 (Det innebär pengarna tillbaka vid uddamålsseger för Vasalund).

This is the stats tab
This is the post tip