Ny tävling och nya förutsättningar. Denna gång att få hålla i en deltävling är den lilla speedwaybygden Hallstavik, närmare bestämt hemma på Rospiggarnas oval.

Årets VM är ruskigt svårtippat. I årets startfält så finns det ju minst 8-10 potentiella vinnare i varje deltävling. Dock har vi varit hyfsat rätt ute trots att vi inte satt någon vinnare. Laguta har svikit oss två gånger i finalheatet till högt odds. Senast kom han tvåa och närmare kan man inte komma.

Tai Woffinden U15,5p @ 1,70 3u Svenska Spel

Ledaren i totala VM får en lina på 15,5 som jag vill hugga. 15, 16 och 18 är resultaten i de tre deltävlingarna som han har kört. Nu tror jag att han får det tuffare då det finns bra många förare som kan utmana då alla slår alla. Ovalen i Hallstavik bjuder på fin speedway och jag tror inte det blir så lätta poäng att plocka efter en start här. Vi har förare som Doyle och Jonsson som kan denna bana då man kör för Rospiggarna. Hancock har kört tusentals varv likaså på denna bana. Skulle kunna rabbla upp minst 6-7 namn till. Vart jag vill komma är att jag inte tror på några flertalet heatsegrar efter varandra. Gillar linan och spelar därför på U15,5p till 1,70.

This is the stats tab
This is the post tip