På Taipei Stadium i Taiwan ska de regerande mästarna Taipei Tatung studsa tillbaka efter premiärförlusten i Premier League. Näst ut gästas de av ett av de sämsta lagen, Red Lions, så marknaden har rätt i att Taipei Tatung bara ska vinna matchen, till cirka 1.10 i odds. Givetvis finns det inget spelvärde där. Däremot har oddset på över-utfallen stigit. Mållinan ligger på 4,5 mål, vilket inte borde vara några problem för Taipei Tatung själva att uppfylla, men även gästerna har en 50-50 chans att näta i matchen.

Taipei Tatung föll snöpligt hemma med 2 - 3 i debuten mot Taipower. Efter att ha haft ledning i pausvilan kollapsade Taipei Tatung i den andra halvleken och Taipower tog vara på formdippen. Taipei Tatung hade en massa chanser som brändes, samt att Taipower försvarade sig bra genom matchen. Taipei Tatung hade dock stora bekymmer i sitt försvarsspel. Taipower själva kunde ha mätat betydligt fler gånger än de tre mål som gjordes, så att Taipei Tatung håller nollan mot Red Lions är helt öppet.

Red Lions hade ingenting att sätta emot när de gästade Hang Yuen i premiären. Det blev en storförlust med 0 - 4, i en match som lika gärna hade kunnat sluta 1 - 8. För Red Lions hade ett par bra lägen att göra mål på, men det ville sig bara inte. Bakåt dock var det väldigt många missar i markeringsspelet samt att det såg väldigt rörigt ut överlag. Det är inget som Red Lions hinner fixa tills matchen mot mästarna så jag är övertygad om att de återigen släpper in minst fyra mål - men förmodligen fler än så.

Därmed kan vi räkna med att Taipei Tatung är revanschsugna och ute efter att visa vad de går för. Motståndet är helt perfekt för dem, eftersom Red Lions har ett av de sämre försvar i ligan, så en utklassning är sannolik. Detta möte lutar mot ett målkalas.

Speltips Taipei Tatung - Red Lions:
Över 4,5 mål - odds 1.86 hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip