bet365 livestreamar matchen.

Ställningen är 2 - 2 i finalen i SBL, i Taiwan, som spelas bäst av 7 matcher. Taiwan Beer, som kom på första plats i gruppspelet, har lyckats vända ett 0 - 2 underläge, efter att Yulon Dinos har fortsatt ösa in poäng. Vändningen kom i den tredje matchen, där Yulon Dinos tappade farten och formen i pausvilan och där Taiwan Beer växlade uppåt. Efter denna match har Taiwan Beer dominerat spelet och lyckats själva komma igång med sin offensiv. Återigen ska de klara av att vinna mötet med klara siffror.

Det råder ingen tvekan om vilket som är det bättre laget. Taiwan Beer vann serien med 14 vinster och endast två förluster. I slutspelet fick de vila fram tills finalen, där de fick slita ordentligt i de första två matcherna. Men i den tredje matchen, efter att ha legat under med 40 - 47 i halvtid, kom de ut som ett nytt lag. Den matchen vann Taiwan Beer med 94 - 74. Vilken vändning!

I den senaste matchen blev det betydligt jämnare, men det var en bortamatch för Taiwan Beer, som de ändå vann med 90 - 82. Taiwan Beer brukar inte vara det laget som gör flest poäng, samtidigt som de oftast är det laget som släpper in minst poäng. Yulon Dinos har under slutspelet verkligen öst in poäng, men fått lite trötta ben och armar på slutet och lite grus i maskineriet.

Detta har gjort att Taiwan Beer utnyttjat situationen till fullo och nätat en massa poäng under de två senaste matcher. Även i de första två matcherna gjort förvisso Taiwan Beer en hel del poäng men de har ändå steppat upp och blivit ännu vassare ju längre slutspelet har pågått. Tvärtom har det blivit för Yulon Dinos, som också har tappat självförtroendet i sitt försvarsspel. Jag är övertygad om att Taiwan Beer fortsätter att rida på sin framgångsvåg och tar en tredje raka seger, med en god marginal.

Speltips Taiwan Beer - Yulon Dinos:
Taiwan Beer -5,5 poäng - odds 1.83 hos bet365 , Betsson & Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip