Sollentuna har ett starkt kollektiv med många spelare i bra ålder. Ligger sju pinnar före TG, som knappt fick ihop en bänk, i slutet av vårsäsongen. Ska definitivt ha en bra chans att vinna här när division 1 Norra startar igång igen efter sommaren.

Senaste möte
Sollentuna - Team TG 1-2

DIV 1 NORRA
8. Sollentuna 17 6 5 6 23:22 23
14. Team TG FF 17 4 4 9 20:31 16

TG hemma
8 2 3 3 11:16 9

Formen
F, O, F, F, V

Senaste match
Syrianska - Team TG 2-0

Sollentuna borta
8 3 3 2 13:12 12

Formen
V, V, O, F, V

Senaste match
Sollentuna - Arameisk Syrianska 2-0

Umeålaget Team TG hade en tuff avslutning på våren med sju raka matcher utan seger, varav tre torsk på fyra sista matcherna. Borta mot Syrianska den 22 juli fick man bara ihop 3 avbytare, varav en målvakt, och förlorade med 2-0. Då tog anfallaren Jonathan Lundbäck sin tredje varning och är avstängd här. I vissa matcher mot slutet på våren hade TG en drös skadade spelare och inte mer än 1-4 avbytare, vilket är oerhört tunt på den här höga nivån. Därav resultaten. Vi får väl anta att folk har läkt ihop under sommaren nu och att TG får tillbaka några bra gubbar. Anfallsstjärnan Timothy Mcneill (8 mål) saknades sista matcherna på grund av skada och det är osäkert om han är tillbaka här.

Men oavsett detta så tycker jag att Sollentuna är det starkare laget. Man tappade Henry Offia som gick tillbaka till Sirius från en lånesejour, men det finns bra ersättare. Sollentuna reser upp till Umeå med ett starkt lag som alla gånger ska kunna vinna matcher eller åtminstone ta poäng.

TG måste gå för seger i sitt utsatta tabelläge, Sollentuna är ett starkt kontringslag och har nog inga problem i att vänta ut TG:s misstag här och försöka straffa hemmalaget.

SPELTIPS
Jag spelar Sollentuna asian hcp 0 (pengar åter vid kryss) till 2.07 hos bet365 (3/5 units). Ett kanonodds som måste synas.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip