bet365 livestreamar matchen.

På Estadio Heliodoro Rodríguez López har Segunda laget Tenerife äran att ta emot Athletic Bilbao i den spanska cupen, Copa del Rey. I vanlig ordning när det gäller cupen så blir det inte Athletic Bilbaos A-lag som kommer på besök, utan det är mer en blandad trupp med några startspelare, många bänkspelare och ett par juniorer. Tenerife ställer upp med sitt bästa lag. Men en fin hemmaform ska de klara av att inte förlora matchen efter fulltid, mot ett Athletic Bilbao lag som inte har vunnit på bra länge.

Med det skrivet menar jag att Athletic Bilbao inte har vunnit en La Liga match sedan den 1 december 2019. Det är snart två månader sedan. Att de har vunnit i Copa del Rey mot Intercity och sedan mot Sestao (båda spelar i fjärde högsta divisionen) säger inte så mycket. I den tredje omgången i cupen blev det 1 - 1 mot Elche, som precis som Tenerife också spelar i Segundan. Athletic Bilbao gick vidare på straffar. I La Liga har Athletic Bilbao spelat sex raka matcher utan vinst. Under all kritik.

När jag tittar på Athletic Bilbao spela fotboll så finner jag väldigt lite självförtroende hos spelarna. De tar inte riktigt för sig. De verkar lite rädda och tar alltid det säkra före det osäkra och hoppas på att motståndarna ska göra bort sig. När det inte sker slutar matchen mållöst, som väldigt många har gjort på sistone. Eller så lyckas de göra ett relativt tidigt mål och fokuserar så mycket på försvar att de glömmer bort anfallsspelet. Detta har straffat sig i 1 - 1 matcher mot Sevilla, Celta Vigo och Espanyol på sistone.

Även om Tenerife inte är på samma nivå som dessa La Liga lag så är de starka på sin hemarena. Där har Tenerife tagit två raka segrar mot Albacete md 4 - 2 och mot Girona med 1 - 0. De har fyra förluster på tolv hemmamatcher, så Athletic Bilbao kommer att få sig en tuff utmaning med en blandad trupp. Athletic Bilbao behöver inte vinna matchen, som vid oavgjort går till förlängning. Då Athletic Bilbao sliter med formen medan Tenerife har spelat bra hemma tvivlar jag på en rak Athletic Bilbao seger.

Därmed finner jag ett värde i oddset 2.10 på att Athletic Bilbao inte vinner denna match utan att den slutar med en Tenerife seger eller oavgjort efter fulltid. Alltså, 1X i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip