bet365 livestreamar matchen.

För mig är det konstigt att marknaden tycker att det är ett helt öppet möte när Tenerife, på plats 16 i den spanska andradivisionen, tar emot ligaettan Osasuna på Estadio Heliodoro Rodriguez Lopez. Det är klasskillnad på samtliga positioner, för att inte ens tala om formen. Osasuna är glödheta med fyra segrar i rad medan Tenerife har stora problem att vinna en match. I mitt tycke ska Osasuna vara givna favoriter så därmed finner det ett stort värde i att de åtminstone inte förlorar denna match.

En av många anledningar till att Tenerife befinner sig på den nedre halvan av tabellen och nästan riskerar att bli inblandade i bottenstriden är dels för att de har en tupp trupp, i jämförelse med andra lag som strider om att komma upp till La Liga. En annan stor anledning är att Tenerife har så svårt för att vinna en match, även i de få fall där de är det bättre laget. Hälften av Tenerifes matcher har slutat oavgjort. På hela 30 ligamatcher har Tenerife endast 6 segrar. Det är under all kritik.

Tenerifes inbördes facit mot just Osasuna är inte heller till någon tröst. Tenerife har en seger på de fem inbördes matcher. Denna säsong har lagen redan mötts en gång och då vann Osasuna hemma med 2 - 0. I den matchen hade inte Tenerife något att komma med och laget har knappast blivit något bättre sedan dess heller. De två senaste matcher har slutat 1 - 1 mot mittenlag som Numancia och Alcorcon så detta blir en oerhörd tuff uppgift när tabellettan kommer på besök.

Osasuna har gett sig fan på att komma tillbaka till huvudligan. De leder serien med 60 poäng, med tre poäng före Granada och har 7 poängs försprång ner till playoff platserna. Denna ledning vill Osasuna givetvis behålla till varje pris. Formen är helt lysande, med fyra segrar i rad och endast ett insläppt mål mot kanske ligans tuffaste motståndare i Malaga, på bortaplan. Den senaste matchen dominerade Osasuna totalt och vann komfortabelt med 3 - 0 mot Rayo Majadahonda - som har lika många poäng i tabellen som Tenerife, nämligen 33 poäng.

På bortaplan har Osasuna tre segrar och en oavgjord mot Numancia. Då har Osasuna mött betydligt tuffare lag än Tenerife. Jag har väldigt svårt att se både Tenerife vinna detta möte, eftersom de är så ojämna och Osasuna förlora det. Mest värde finner jag i spelet på Osasuna asiatisk handikapp 0, där det blir en förlust vid en Tenerife seger, pengarna tillbaka vid oavgjort och vinst vid en rak Osasuna seger. Detta lägger jag ett spel på, till 1,98 i odds, då Osasuna ska vara solklara favoriter.

Själva oddset 1,98 på Osasuna asian handikapp 0 finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Tenerife:
Dani Hernandez, Luis Perez, Alberto Jimenez, Mauro Dos Santos, Isma Lopez, Iker Undabarrena, Luis Milla, Suso Santana, Paco Montanes, Borja Lasso & Fernando Coniglio.

Bekräftad startelva - Osasuna:
Sergio Herrera, Nacho Vidal, David Garcia, Unai Garcia, Carlos Clerc, Ruben Garcia, Luis Perea, Fran Merida, Roberto Torres, Brandon & Robert Ibanez.
---

This is the stats tab
This is the post tip