Andra mötet mellan gruppettan England och tvåan Tjeckien, men här tycker jag det ska vara klasskillnad återigen. När Lagen möttes i London vann Southgates lag med hela 5–0 och här tycker jag vi får ett bra odds på att England vinner med minst två bollar. Jag spelar England -1 asian till 1,90 hos bet365 ! Pengarna tillbaka vid uddamålsseger för England.

England chans att säkra en plats till EM 2020 vid en vinst här borta mot Tjeckien. Southgates mannar har plockat tolv poäng av tolv möjliga och har spelat på en helt annan nivå än sina konkurrenter i grupp A. 19/4 i målskillnad säger det mesta om "Three lions" målproduktionen. Jag kan tycka att den typen av överkörning inte är så vanligt hos England de senaste åren. Vinsterna har radats upp med resultat som 5–0, 4–0, 5–1 och 5–3. Det är något som Southgate har lyckat mycket bra med.

Första mötet lagen inbördes slutade 5–0 i London och där var det klasskillnad rakt igenom.
Tjeckien har även de sett starka ut men utan att riktigt ha imponerat. Två klara segrar mot Montenegro och en mot Bulgarien. Föll mot Kosovo på bortaplan med 2–1 – aningen förvånande. Tyder på att bygget inte riktigt i alla väder.
Tjeckien har aldrig slagit England i en tävlingsmatch och här förväntar jag mig ännu en förlust för hemmalaget.

Möjliga startelvor
Tjeckien: Vaclik; Coufal, Suchy, Celustka, Boril; Kral, Soucek; Masopust, Darida, Jankto; Schick
England: Pickford; Alexander-Arnold, Maguire, Gomez, Chilwell; Henderson, Rice, Barkley; Sterling, Kane, Sancho

Förväntar mig en klar seger här från England då de har chansen att säkra spel i EM 2020. En chans som Southgate kommer ta då han får möjlighet att testa yngre spelare i de avslutande matcherna i gruppspelet.
Tjeckien har gjort det bra i gruppspelet men man får ändå se till motståndet. Kosovo, Montenegro och Bulgarien. Lag som England har utklassat totalt.

SPEL: England -1 asian hcp till 1,90
(vinst på spelet vid minst två mål, pengarna tillbaka vid uddamålsseger för England)
1/5 units – hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip