Speltips: Tjeckien - Nordirland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-10-14 19:00
Land: Internationellt
Liga: Vänskapsmatch
Odds: 1.77
Tips: 1
Spela på Speltips Tjeckien - Nordirland
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Tjeckien rider på en framgångsvåg inom fotbollen efter att ha brutit Englands rekord på 43 raka obesegrade EM-kval och VM-kval matcher. Det blev en 2 - 1 seger på Sinobo Stadium i Prag mot engelsmännen, vilket innebär att Tjeckien är tvåa i gruppen med lika många poäng som ettan England, som har en match mindre spelad. Näst ut för Tjeckiens del är en vänskapsmatch på Sparta Prags hemarena Generali Arena, med ett starkt publiktryck mot ett Nordirländskt landslag som är förkrossade.

Vilken fantastisk match Tjeckien gjorde mot England. Efter att ha fått ett tidigt straffmål emot sig kvitterade Tjeckien direkt och med några minuter kvar av matchen satte de också vinstmålet. Överlag var Tjeckien det mycket bättre laget, som inte hade mest bollinnehav men farligaste chanser, vann alla andra bollar och gjorde det fruktansvärt svårt för engelsmännen att skapa något alls i matchen. Detta är Tjeckiens tredje raka seger på hemmaplan i EM kvalet. De övriga segrar har kommit mot Bulgarien med 2 - 1 och Montenegro med 3 - 0. I princip allt talar för att Tjeckien ska gå segrandes ur även denna vänskapsmatch.

Motståndarna Nordirland har det riktigt jobbigt just nu. Efter en drömöppning med fyra raka segrar i EM kvalet åkte Nordirland på en förlust hemma mot Tyskland med 0 - 2 och det blev ännu jobbigare mot Holland. Förbundskaptenen Michael O'Neill sade efter matchen "Vi är förkrossade över förlusten. Jag tyckte vi gjorde allt vi kunde för att ta ledningen och de skapade inga problem under långa perioder. De två målen på stopptid var väldigt smärtsamma och ett hårt slag för oss".

Nordirland tappade en ledning till 1 - 3, där de två sista målen gjordes på övertid. I och med förlusten åkte Nordirland ner på tredje plats, med lika många poäng som ettan Holland och tvåan Tyskland - fast de har båda en match mindre spelad. Så att kvala in till EM, med två matcher kvar för Nordirland, blir ett tufft uppdrag. De kommer att behöva tid att ställa om inför matcherna i november, som är Holland hemma och Tyskland borta, så det blir ingen fokus på vänskapsmatchen mot Tjeckien.

Tjeckien och Nordirland är två landslag som helt olika formkurvor, där Tjeckien spelar helhjärtat varje match och kommer att ha ett starkt publikstöd när förkrossade och uppgivna Nordirland ska försöka ställa om efter en tung förlust nyligen. Därmed finner jag ett värde i att Tjeckien fortsätter vinna på hemmaplan och lägger ett spel på en rak Tjeckien seger till 1.77 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365.

---
Preliminär startelva Tjeckien:
Tomas Vaclik, Vladimir Coufal, Ondrej Celustka, Jakub Brabec, Jan Boril, Alex Kral, Tomas Soucek, Lukas Masopust, Vladimir Darida, Jakub Jankto & Patrik Schick.

Preliminär startelva Nordirland:
Bailey Peacock-Farrell, Shane Ferguson, Jonny Evans, Craig Cathcart, Michael Smith, George Saville, Steven Davis, Corry Evans, Stuart Dallas, Kyle Lafferty & Patrick McNair.
---
  Tjeckien - Nordirland
Spela på Speltips Tjeckien - Nordirland Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 12 Oktober 2019 - 09:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Per9 - 2019-10-14 12:22

Det förvånar mig att du rekar på vänskapsmatcher. Är det något som jag fått lära mig är det " spela aldrig på vänskapsmatcher" !


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Luxemburg - Portugal
Fotboll - EM-kval - 2 & under 3,5 mål
1.85
15:00  Serbien - Ukraina
Fotboll - EM-kval - BLGM
1.87
18:00  Bulgarien - Tjeckien
Fotboll - EM-kval - 1X / asian +0,5
2.00
18:00  Kosovo - England
Fotboll - EM-kval - Över 2,5 mål
1.60
20:45  Moldavien - Island
Fotboll - EM-kval - 2 och håller nollan
2.20
21:05  CLE Cavaliers – PHI 76ers
Basket - NBA - 2 hcp -7
1.90
20:45  Malta - Norge
Fotboll - EM-kval - Under 3,5 mål
1.93
20:45  Spanien - Rumänien
Fotboll - EM-kval - 1 asian hcp -2,5
2.45
20:45  Polen - Slovenien
Fotboll - EM-kval - Under 2,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
15:00  GS75 Tips Östersund Söndag 17/11
Insats: 720 kr - DrTrav
18:00  Europatipset Tips Söndag 17/11
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming