BK Häcken gästar TNS på tisdagen.
Mitt speltips: under 3 mål asian. Spelet innebär pengarna tillbaka om det blir exakt tre mål. Vinst vid 0-2, förlust vid fyra eller fler mål.

3-1 i första matchen efter total Häckendominans. Siffrorna var i underkant, hade det inte varit för alla bommade målchanser hade dubbelmötet varit HELT avgjort.

Högmos gäng får ånyo bara två vilodaagar. Blir tredje matchen på sex dagar och i helgen väntar Värnamo. Tätt mellan given och här handlar allt om att bara göra klart jobbet. Positivt för Häckens del är att Johan Hammar är med i truppen igen, vilket ger ytterligare ett defensivt alternativ. Hans fysik kan bli nyttig här mot ett lite old school brittiskt lag.

Helgens insats mot BP var sådär och det roterades. Inte omöjligt att det blir lite rotation igen på tvillingarna Gustafson, Sadiq och Rygaard. Känns inte som en topprestation ligger i korten här.

Tama TNS

TNS skapade knappt något i första matchen. Maskade från minut ett och hade väl som mål att hålla nere siffrorna.

Här måste de framåt, annars åker de ut. Men lika viktigt som att göra mål är att inte släppa in kassar. Åtminstone inledningsvis, för då är det kört. Därför tycker jag underspelet är en bra startposition. För jag räknar med att de ändå har respekt för Häcken och vet om att om de bjuder på för stora ytor - då smäller det.

Normalt hatar jag underspel i Häckenmatcher, för det kan explodera snabbt åt alla håll. Här tycker jag dock 3.0-linan känns hög med tanke på utgångsläget inför den här returen.
This is the stats tab
This is the post tip