Speltips: Toluca vinst + Toluca ö 1.5 mål @ 1.83, 1.5u X3000
---
Ja, Toluca motbevisade mig senast när de fick med sig ett kryss mot Monterrey och visade att snedsteget mot Herediano bara var en engångsförteelse (jao). Matchen i sig blev en tight och tillknäppt historia som slutade 0-0, vilket ändå får ses som ett styrkebesked då Tolucas defensiv varit rätt ihålig i tidigare matcher.

Eller, laget som helhet försvarar sig bra men motståndarna har varit väldigt effektiva samtidigt som Tiago Volpi varit svajigare än vanligt.

Bortsett från lite väl många insläppta så spelar Toluca riktigt bra, de presterar rent av som ett topplag med reservation för att motståndet inte alltid varit den bästa, men de väger IMO upp det med ett oerhört starkt hemmaspel. Hemmaspelet väger extra tungt här då Toluca spelar sina hemmamatcher på 2.5km höjd, något inte många mexikanska lag är vana vid.

Santos, snart ett bottenlag?

Rekade emot Santos i den senaste omgången och jag tänker fortsätta göra det så länge som oddsättarna och marknaden fortsätter att överskatta dem.

Santos, som vanligtvis ligger på övre halvan, har sålt massvis av spelare. Vi snackar om både offensiva och defensiva nyckelspelare. I mål har de dessuom en aningen överskattad Acevedo, en målvakt som står för många räddningar med som knappast inger trygghet.

Som om det inte vore nog så har Santos drabbats av två tunga skador. Harold Preciado, lagets överlägset bäste spelare, har nu missat 3 matcher och föga förvånande har Santos under dessa matcher mäktat med... 0 mål framåt.

Jag tycker ärligt talat att det är klasskillnad här. Javisst, ingen match är en walk in the park, men Toluca bör vinna detta rätt enkelt på hemmaplan.

Toluca vinst + över 1.5 mål @ 1.83, 1.5u.

VAMOS!
This is the stats tab
This is the post tip