Lunchmatchen i den italienska Serie A hämtas från Stadio Olimpico Grande Torino där Torino tar emot Bologna. Efter tolv spelade omgångar har Torino hamnat i trubbel och ligger nästsist i tabellen. Det positiva är att de har gjort flest mål av alla lag som ligger på den nedre halvan av tabellen. Det negativa är att de har släppt in flest mål av alla lag i Italien. Gästerna Bologna har också varit inblandade i väldigt målrika matcher på sistone - något som gör att även denna drabbning blir något av en målfest.

Att näta tjugo gånger på tolv ligamatcher är en stark prestation i Serie A. Att däremot släppa in trettio mål under tiden är extremt. Torino snittar nästan tre insläppta mål per match. I de fem senaste matcher har Torino nätat åtta gånger och släppt in fjorton mål. Det ska påpekar att de har mött ett tufft motstånd i form av Inter, Juventus och Roma samt formstarka Udinese. Att näta mot samtliga dessa motståndare visar ändå styrkan i offensiven. Senast mot Lazio drog Wilfried Singo på sig två gula kort redan efter 15 minuter, vilket innebar att Torino fick spela med en man kort nästan hela matchen - och ändå nätade de en gång.

Även Bologna visade styrkan i sin senaste match. Innan dess hade de förlorat stort mot Inter med 1 - 3 och mot Roma med 1 - 5. De låg under senast borta mot Spezia men vände ett 0 - 2 underläge till 2 - 2 samt missade en straff i matchens sista sekund. Med arton mål framåt har Bologna visat sig vara skickliga i offensiven och kan ställa till stor oreda mot Torino. Däremot blir det ett stort problem att hålla tätt bakåt, med tanke på det stora antalet insläppta mål under de senaste ligamatcherna.

Då Torino skriker efter poäng kommer de att gå för en seger. Det blir full fart framåt och då utlovas det målgaranti. De flesta av Torinos och Bolognas matcher denna säsong har slutat med minst tre mål och det räknar jag med att detta möte också gör.

Speltips Torino - Bologna:
Över 2,5 mål - odds 1.71 hos SpeedyBet , Bethard & FastBet .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Torino:
Vanja Milinković-Savić, Bremer, Lyanco Vojnovic, Armando Izzo, Cristian Daniel Ansaldi, Karol Linetty, Tomas Rincon, Sasa Lukic, Wilfried Stephane Singo, Andrea Belotti & Federico Bonazzoli.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Bologna:
Angelo da Costa, Lorenzo De Silvestri, Larangeira Danilo, Nehuen Paz, Takehiro Tomiyasu, Nicolas Dominguez, Gary Medel, Emanuel Vignato, Roberto Soriano, Musa Barrow & Rodrigo Palacio.
---

This is the stats tab
This is the post tip