Speltips Torino - Bologna

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2020-12-20 12:30
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 1.71
Tips: Över 2,5 mål
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Lunchmatchen i den italienska Serie A hämtas från Stadio Olimpico Grande Torino där Torino tar emot Bologna. Efter tolv spelade omgångar har Torino hamnat i trubbel och ligger nästsist i tabellen. Det positiva är att de har gjort flest mål av alla lag som ligger på den nedre halvan av tabellen. Det negativa är att de har släppt in flest mål av alla lag i Italien. Gästerna Bologna har också varit inblandade i väldigt målrika matcher på sistone - något som gör att även denna drabbning blir något av en målfest.

Att näta tjugo gånger på tolv ligamatcher är en stark prestation i Serie A. Att däremot släppa in trettio mål under tiden är extremt. Torino snittar nästan tre insläppta mål per match. I de fem senaste matcher har Torino nätat åtta gånger och släppt in fjorton mål. Det ska påpekar att de har mött ett tufft motstånd i form av Inter, Juventus och Roma samt formstarka Udinese. Att näta mot samtliga dessa motståndare visar ändå styrkan i offensiven. Senast mot Lazio drog Wilfried Singo på sig två gula kort redan efter 15 minuter, vilket innebar att Torino fick spela med en man kort nästan hela matchen - och ändå nätade de en gång.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Även Bologna visade styrkan i sin senaste match. Innan dess hade de förlorat stort mot Inter med 1 - 3 och mot Roma med 1 - 5. De låg under senast borta mot Spezia men vände ett 0 - 2 underläge till 2 - 2 samt missade en straff i matchens sista sekund. Med arton mål framåt har Bologna visat sig vara skickliga i offensiven och kan ställa till stor oreda mot Torino. Däremot blir det ett stort problem att hålla tätt bakåt, med tanke på det stora antalet insläppta mål under de senaste ligamatcherna.

Då Torino skriker efter poäng kommer de att gå för en seger. Det blir full fart framåt och då utlovas det målgaranti. De flesta av Torinos och Bolognas matcher denna säsong har slutat med minst tre mål och det räknar jag med att detta möte också gör.

Speltips Torino - Bologna:
Över 2,5 mål - odds 1.71 hos SpeedyBet, Bethard & FastBet.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Torino:
Vanja Milinković-Savić, Bremer, Lyanco Vojnovic, Armando Izzo, Cristian Daniel Ansaldi, Karol Linetty, Tomas Rincon, Sasa Lukic, Wilfried Stephane Singo, Andrea Belotti & Federico Bonazzoli.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Bologna:
Angelo da Costa, Lorenzo De Silvestri, Larangeira Danilo, Nehuen Paz, Takehiro Tomiyasu, Nicolas Dominguez, Gary Medel, Emanuel Vignato, Roberto Soriano, Musa Barrow & Rodrigo Palacio.
---

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Torino - Bologna
Spela på Speltips Torino - Bologna
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
rad - 19 December 2020 - 11:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vegas - Minnesota
Ishockey - NHL - 1
2.14
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
21:15  Liverpool - Chelsea
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.90
20:45  Huddersfield - Cardiff
Fotboll - Championship - HUD ö 4.5 hörnor
1.93
21:00  Valencia - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1X
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming