Söndagens lunchmatch i den italienska Serie A hämtas från Stadio Olimpico di Torino där Torino FC gästas av Cagliari. Torino är ett mittenlag som ligger i ingenmanslandet i tabellen. Det är för högt upp till en Europa plats. För långt ner för en bottenstrid. Däremot är Cagliari högst involverade i bottenträsket. Dock har de lika många poäng som Venezia - som i sin tur är på säker mark. När lagen möttes tidigare under säsongen blev det 1 - 1 på Sardinien. Desto målrikare borde detta möte bli.

Med storstjärnan Andrea Belotti tillbaka från skada är Torino ett mycket starkare lag. Han visade storform direkt när han kvitterade i Derby della Mole, efter att ha hamnat i underläge mot stormakten Juventus. Med honom på topp garanteras mål. Något som behövs då Torino är utan seger i de fyra senaste omgångar. Försvaret har svikit laget, då det har blivit insläppta mål i de fem senaste ligamatcher. Lättare blir det inte heller utan den defensiva mittfältaren Rolando Mandragora, som är avstängd.

Avbräck är det även hos gästerna, som får klara sig utan Daniele Baselli på mittfältet. Även Marko Rog och Kevin Strootman är skadade. Samt att Damir Ceter och Nahitan Nandez testas sent. Trots avbräck har det gått bra för Cagliari, som har plockat poäng i de fyra senaste omgångar. Det var till och med nära en seger mot topplaget Napoli senast. Gaston Pereiro gav laget ledningen, men ett kvitteringsmål av Victor Osimhen pajade festen med några minuter kvar. Cagliari ser riktigt starka ut.

Brassen Joao Pedro gör en fin säsong på topp i Cagliari, med 10 mål och 4 assist. Dock släpper även Cagliari in på tok för många mål, speciellt på bortaplan. Detta möte är upplagt för en målfest. Därmed lägger jag ett spel på minst tre mål i matchen.

Speltips Torino - Cagliari:
Över 2,5 mål - odds 2.03 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Torino:
Vanja Milinkovic-Savic, David Zima, Bremer, Ricardo Rodriguez, Wilfried Stephane Singo, Tommaso Pobega, Sasa Lukic, Mergim Vojvoda, Marko Pjaca, Josip Brekalo & Andrea Belotti.

Preliminär startelva - Cagliari:
Alessio Cragno, Edoardo Goldaniga, Matteo Lovato, Giorgio Altare, Raoul Bellanova, Razvan Marin, Alberto Grassi, Alessandro Deiola, Dalbert, Gaston Pereiro & Joao Pedro.
---

This is the stats tab
This is the post tip