Måndagsmatchen i den italienska Serie A hämtas från Stadio Olimpico di Torino där tabellåttan Torino gästas av tabelljumbon Cremonese. En minst sagt lämplig uppgift för Torino, som fortsatt har en pytteliten chans till spel ute i Europa nästa säsong. Då ska det bara bli en trepoängare som seriens absoluta sämsta lag.

Torino gör en fin säsong. Efter 22 omgångar har det blivit 30 poäng - vilket innebär att det är 9 poäng upp till Lazio, som har en Europa Conference League kvalbiljett. Formen är fin med segrar över Fiorentina och Udinese i ligaspelet, innan det blev en förlust sist mot mästarna AC Milan på San Siro. Dock är formen fortsatt bra och räcker gott och väl för att slå Cremonese, precis som i säsongens första möte som slutade 2 - 1 till Torino.

Nej, Cremonese kommer knappast att lyckas överleva i den högsta divisionen som nykomling. Cremonese är det enda laget i Serie A utan någon seger. Inför omgången är det hela 11 poäng upp till Spezia, som är på säker mark. Cremonese har kryssat till sig poäng åtta gånger. De övriga 14 ligamatcher har förlorats. Formen är urusel också, med tre raka nederlag mot Inter, Lecce och tabellettan Napoli. Johan Vasquez är avstängd till detta möte.

Just precis ingenting talar för att Cremonese ska ha någon poängchans mot ett Torino - som har spelat bra under en längre tidsperiod. Därmed blir det ett spel på att Torino vinner ligamötet mot Cremonese.

Speltips Torino - Cremonese:
1. Odds 1.70 hos Nordicbet & Betsafe.

---
Preliminär startelva - Torino:
Vanja Milinkovic-Savic, Alessandro Buongiorno, Perr Schuurs, Koffi Djidji, Wilfried Stephane Singo, Michel Adopo, Gvidas Gineitis, Ricardo Rodriguez, Alexey Miranchuk, Nikola Vlasic & Antonio Sanabria.

Preliminär startelva - Cremonese:
Marco Carnesecchi, Alex Ferrari, Vlad Chiriches, Paolo Ghiglione, Leonardo Sernicola, Charles Monginda Pickel, Souahilo Meite, Marco Benassi, Emanuel Aiwu, Felix Afena-Gyan & Frank Tsadjout.
---
This is the stats tab
This is the post tip