bet365 streamar alla Serie A-matcher.

Fredagsmatchen i den italienska Serie A hämtas från Stadio Olimpico di Torino där marknaden tror på ett vidöppet möte mellan Torino som tar emot Fiorentina. Även om Torino ligger precis ovanför nedflyttningen så har de dels spelat bra på sistone och är dels ett stabilt hemmalag - även om de har varit det laget som har plockat minst lag av alla på hemmaplan i Serie A. Men Fiorentina har det fortsatt jobbigt på bortaplan så mitt val faller på att Torino går segrandes ur duellen - med en liten livlina.

Torino är det enda laget i Serie A som är utan en hemmaseger efter nio spelade hemmamatcher. Fem av dessa har slutat oavgjort. Formen är fin på hemmaplan där de har tre raka kryss. Så Torino är svåra att slå och det beror på att de gör i regel mål. Försvaret är bland de sämsta i ligan, även om de lyckades hålla nollan senast på hemmaplan mot Spezia, men offensiven håller en hög nivå. Senast låg Torino under mot Benevento men Simone Zaza vaknade till liv och nätade två gånger om för Torino.

Fiorentina plockade också poäng senast mot tabelljumbon Crotone, i en match som de vann med 2 - 1. På hemmaplan har Fiorentina en till vinst nyligen mot Cagliari, som också ligger i bottenträsket. På resande fot har det dock sett blytungt ut. Endast mot Juventus, i en match där Fiorentina fick spela med en man mer väldigt länge, har de lyckats segra. Annars har det blivit sex förluster på nio bortamatcher, där två av dem har slutat oavgjort. Så jag har svårt att se Fiorentina vinna borta mot Torino.

Därmed lägger jag ett spel på en Torino seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir alltså en förlust vid en Fiorentina bortaseger och vinst vid en rak Torino seger i matchen.

Speltips Torino - Fiorentina:
1 asian 0 (samma som Torino draw no bet) - odds 1.99 hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Torino:
Salvatore Sirigu, Ricardo Rodriguez, Lyanco, Armando Izzo, Cristian Daniel Ansaldi, Karol Linetty, Tomas Rincon, Sasa Lukic, Wilfried Singo, Andrea Belotti & Simone Zaza.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Fiorentina:
Bartlomiej Dragowski, Nikola Milenkovic, German Pezzella, Igor, Martin Caceres, Sofyan Amrabat, Gaetano Castrovilli, Cristiano Biraghi, Franck Ribery, Dusan Vlahovic & Giacomo Bonaventura.
---

This is the stats tab
This is the post tip