På Stadio Olimpico di Torino i Turin tar Torino emot Genoa i den italienska Serie A. Det är ett möte som utspelas sig på den nedre halvan av tabellen, mellan två lag som har haft svårigheter med att plocka trepoängare. Torino är det klart bättre laget, som parkerar på en tolfte plats medan Genoa är redan involverade i bottenstriden. Detta väntas bli en för tuff uppgift för gästerna.

Torino är utan seger i de fyra senaste ligaomgångarna. Dock har det inte varit något enkelt motstånd i de två senaste matcherna, som de har förlorat med 0 - 1 mot storebror Juventus och serieledarna Napoli. I båda möten spelade Torino bra men släppte in förlustmålen sent i matcherna. Innan dess klarade Torino att kryssa mot Europa League laget Lazio och ta en seger över Sassuolo. Så det finns gott om kvalité i truppen - som har förstärks med X-faktorn Andrea Belotti, som är tillbaka från skada.

Genoa är ur form och utan seger i de fem senaste omgångarna. Dessa har varit målrika tillställningar då laget har nätat 12 gånger totalt efter åtta omgångar. Mattia Destro har gjort 5 mål och Domenico Criscito 3 utav målen. Dock har försvaret varit rent utsagt dåligt och läckt in 18 mål. Det är bara nykomlingen Spezia som har släppt in fler mål än Genoa. I samtliga omgångar har Genoa släppt in mål och väntas göra så även mot Torino. En av många anledningar är att det finns stora avbräck i defensiven.

Ytterbackarna Stefano Sabelli och Davide Biraschi tvingades båda kliva av planen senast mot Sassuolo med en skada. Båda är ytterst tveksamma till start. Sedan tidigare finns försvararna Nikola Maksimovic och Zinho Vanheusden i sjukstugan. I Torino är det avbräck på mittfältet då Rolando Mandragora har opererats tidigare i veckan, samt att Marko Pjaca är skadad. I och med alla defensiva avbräck har Torino en bra chans att komma tillbaka till vinnarspåret. Därmed blir det ett spel på en rak hemmaseger.

Speltips Torino - Genoa:
1. Odds 1.81 hos Pinnacle .

---
Bekräftad startelva - Torino:
Vanja Milinkovic-Savic, Koffi Djidji, Gleison Bremer, Alessandro Buongiorno, Wilfried Singo, Sasa Lukic, Tommaso Pobega, Cristian Daniel Ansaldi, Karol Linetty, Josip Brekalo & Antonio Sanabria.

Bekräftad startelva - Genoa:
Salvatore Sirigu, Paolo Ghiglione, Johan Vasquez, Domenico Criscito, Andrea Cambiaso, Abdoulaye Toure, Stefano Sturaro, Nicolo Rovella, Mohamed Fares, Caleb Ekuban & Mattia Destro.
---

This is the stats tab
This is the post tip