Torino asian hcp -1,5 spelas till 2.00 hos bet365 .

Tabell:
8 Torino 6 3 2 1 10:9 +1 11p
19 Verona 6 0 2 4 1:14 -13 2p

Torino besitter ett fint spelarmaterial och bör kunna utmana om Europaplatserna. Toro har inlett säsongen starkt - tre vinster, två oavgjorda och en torsk. Torsken kom senast i Turin-derbyt mot Juventus. Baselli fick syna det röda kortet efter bara 25 minuters spel vilket ledde till att Juventus fick en väldigt behaglig resa. Nu ställs Torino mot nykomlingarna Hellas Verona och det borde vara ett utmärkt läge att studsa tillbaka.

Nykomlingarna Hellas Verona är nästjumbo på två kryss och fyra förluster. Inledningsvis så är känslan att Hellas tillsammans med Benevento kommer att bli säsongens slagpåsar.
Noterbart är att Hellas bara gjort ett mål (på straff) såhär långt och på sina fyra förluster så har det varit anmärkningsvärda stora siffror. 1-14 i målskillnad talar sitt tydliga språk.

Förväntade laguppställningar:
Torino 4-2-3-1

Belotti
Niang Ljajic Falque
Rincon Valdifiori
Molinaro Lyanco N'Koulou Ansaldi
Sirigu

Skadad: Berreca, Acquah, Obi
Avstängd: Baselli

Hellas Verona FC 4-3-3

Romulo Pazzini Cerci
Bessa Zuculini Fossati
Souprayen Heurtaux FerrariCaceres
Nicolas

Skadad: Felicioli, Bianchetti
Tveksam: Zuculini

Förra helgen varnade jag lite för Hellas i matchen mellan Hellas - Lazio med tanke på de defensiva som fanns avbräcken i Lazio. Mitt överspelet satt förvisso men jag var inte alls imponerad av Hellas. Kort sammanfattat ser offensiven obefintlig ut samtidigt som defensiven ser väldigt blek ut.

Toro har ett par gubbar bort på mittfältet men bör kunna lösa det ändå kan jag tycka. Defensiven har förstärkts från fjolåret och offensiven behöver ingen närmare presentation.

1an här känns som helgens spik.

Torino -1,5 spelas till 2,00 hos bet365 .

Tippar 3-0, vad tror ni?

@3quartistan på Twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip