Svårslagna Torino gästas av de regerande mästarna Inter på Stadio Olimpico di Torino, i den italienska Serie A. Även om formen inte helt är på topp så är Torino ett stabilt mittenlag. Som dessutom är hemmastarkt. Inter har i veckan åkt ut ur Champions League, efter en resa till Liverpool. Det kan mycket väl finnas trötta ben. Samt att formen inte har varit på topp där heller.

Torino är utan seger i de sex senaste omgångar. Hälften av matcherna har kryssats. Hälften har förlorats. I den senaste omgången blev det mållöst borta mot Bologna. Torino var något uddlösa. Dock höll försvaret en hög nivå och lät inte motståndarna heller skapa något. Truppen är skadefri - utom mittfältaren Dennis Praet. Tränaren Ivan Juric kan välja och vraka.

Samma gäller Simone Inzaghi i Inter, som bara har mittbackschefen Stefan de Vrij borta. Inter hade en formsvacka nyligen med fyra raka ligamatcher utan seger innan de krossade tabelljumbon Salernitana. Därefter blev det en seger mot Liverpool med 1 - 0, efter mål av Lautaro Martinez. Dock drog Alexis Sanchez på sig ett rött kort. Inter fick slita med en man kort i en halvtimme, men lyckades aldrig vända underläget. Nu är det fokus på ligaspelet där ärkerivalen AC Milan leder tabellen med två poäng före.

Det råder inga tvivel om att svårslagna Torino är mer än kapabla att göra drabbningen svår för favoriterna. Därmed blir det ett spel på att Torino täcker asiatiska handikapp linan på +1 mål. Då återbetalas insatsen om Inter vinner med just ett mål i skillnad. Förlust vid en större seger för Inter, som med två mål eller mer. Vinst vid oavgjort i matchen eller en rak Torino seger.

Speltips Torino - Inter:
1 asian +1. Odds 1.76 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Torino:
Vanja Milinkovic-Savic, Ricardo Rodriguez, Gleison Bremer, Koffi Djidji, Wilfried Singo, Sasa Lukic, Rolando Mandragora, Mergim Vojvoda, Josip Brekalo, Tommaso Pobega & Andrea Belotti.

Preliminär startelva - Inter:
Samir Handanovic, Milan Skriniar, Andrea Ranocchia, Alessandro Bastoni, Matteo Darmian, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Robin Gosens, Lautaro Martinez & Edin Dzeko.
---

This is the stats tab
This is the post tip