Turinderby i eftermiddag! Även om Torino är hemmastart, så tror jag att Juve kommer höja sig ett snäpp och vinna nu när det bara skiljer fyra poäng ner till Roma och Milan.

Förra säsongen
Torino - Juve 1-4
Juve - Torino 4-0 (cupen)
Juve - Torino 2-1

Serie A
1. Juventus 15 12 0 3 32:13 36
7. Torino 15 7 4 4 31:19 25

Torino hemma
7 5 2 0 19:7 17

Formen
F, V, V, V, V

Senaste match
Sampdoria - Torino 2-0

Juve borta
7 4 0 3 9:7 12

Formen
V, V, F, V, V

Senaste match
Juve - Dinamo Zagreb 2-0

Torino, med Joe Hart i kassen, har stått för en stark säsong hittills. Laget ligger sjua och har hyggligt häng på topp 4. Men så bra har jag svårt att se att det ska gå, utan håller man sig någonstans runt sjundeplatsen som nu, då är säsongen en framgång. Torino kommer från sin första förlust på sex matcher. Sampdoria blev numret för stort och vann med 2-0 i Genoa. Nu får vi se hur Torino lyckas ladda om till derbyt. Efter chockförlusten borta mot Genoa (3-1) så har Juve studsat tillbaka på ett bra sätt. Två raka segrar, först med 3-1 mot Atalanta följt av 2-0 hemma mot Dinamo Zagreb i CL. Allegri roterade på en del håll, där spelare som Buffon, Chiellini, Khedira och Alex Sandro nötte bänk hela matchen. Fokus var helt klart inställt på den här matchen med tanke på att Juve enkelt kunde säkra gruppsegern före Sevilla.

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Torino (4-3-3) Hart - Zappacosta, Rossettini, Castan, Barreca - Benassi, Valdifiori, Baselli - Iago, Belotti, Ljajic

Saknar: Vives, Obi, Molinaro

Juve (4-3-1-2) Buffon - Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Marchisio, Sturaro - Pjanic - Higuain, Mandzukic

Saknar: Pjaca, Barzagli, Bonucci, Dani Alves

SPELTIPS
Juve behöver tre poäng för att hålla Roma bakom sig, och då tror jag man knyter näven och löser det i eftermiddagens derby. Rak tvåa till 1,91 hos William Hill (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip