Turinderby!

Senaste möten
Juve - Torino 1-1
Torino - Juve 0-1

Serie A
1. Juventus 10 8 2 0 18:9 26
13. Torino 10 3 2 5 11:16 11

Torino hemma
5 2 2 1 6:5 8

Formen
F, O, F, O, F

Senaste match
Lazio - Torino 4-0

Juve borta
5 3 2 0 6:3 11

Formen
V, V, V, O, V

Senaste match
Juve - Genoa 2-1

Vilket lag är störst i Turin? Gäller det supportrar så har ju faktiskt Torino ett stort följe i staden medan Juventus byggt en stor bas i hela Italien genom åren. Det är en match som Juve haft tufft för senaste åren. Visst, man har vunnit de flesta, men ofta med liten marginal. Det blir nog mer kamp än skönspel här och jag tycker heller inte att Juve kommer in med med någon superform. Seger i veckan mot Genoa med 2-1, men det var snudd på en bedrövlig insats. Genoa var en man mindre under lång tid men trots det dröjde det till 90:e innan man avgjorde. Detta på straff genom en rätt osynlig Ronaldo - som hade flera fina lägen som han brände väldigt olikt honom.
Trots det tror jag på Juve i det här derbyt. För Torino var riiiiktigt usla mot Lazio. Torsk med hela 4-0 och rött kort på mittbacken N'Koulou som således är avstängd här. Nej, det var inte mycket som stämde för Torino där utan Lazio vann både rättvist och enkelt. Att Torino då plockar fram en supermatch från ingenstans tror jag inte kommer hända. Juve väntas dessutom ställa upp med ett starkare lag än mot Genoa. Däremot känns det inte som en fullständig överkörning målmässigt, det blir sällan det i dessa derbyn. Juve har Champions League mot Lokomotiv Moskva till veckan och kan där säkra avancemang vid seger.

Torino (3-5-2) Sirigu - Izzo, Lyanco, Djidji - Aina, Baselli, Lukic, Meite, Ansaldi - Verde, Belotti

Saknar: Nkoulou (avstängd), Bonifazi, Rincon

Juve (4-3-1-2) Szczesny - Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Khedira, Pjanic, Matuidi - Bernadeschi - Ronaldo, Dybala

Saknar: Rabiot (avstängd), Chiellini

SPELTIPS
Jag spelar Juventus att vinna och under 3,5 mål i matchen till 2.10 hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip