Turin-derby denna lördagskväll! Här är mitt speltips.

Senaste möten
Juve - Torino 2-0

Juve - Torino 4-2
Torino - Juve 0-1

Serie A
3. Juventus 31 18 8 5 45:24 21 62
9. Torino 31 11 11 9 31:29 2 44

Torino hemma
15 7 6 2 15:8 7 27

Formen
O, O, V, V, F

Senaste match
Empoli - Torino 3-2

Juve borta
15 8 3 4 22:14 8 27

Formen
O, O, F, V, V

Senaste match
Juve - Fiorentina 1-0

Skador och avstängningar

Torino: Schuurs, Djidji, Gineitis, Pellegri

Juve: Pogba (avstängd), Fagioli

Tajt match väntar?

Stadio Olimpico Grande Torino är skådeplatsen för lördagens Turin-derby mellan Torino och Juventus. Det är ligatrean Juve mot liganian Torino. Ett Torino som gjort en fullt godkänd säsong så här långt och som har visst hugg på en Conference League-plats, som just nu innehas av Atalanta, i kamp med ett par klubbar. Men det ska nog mycket till då det är flera större klubbar som slåss i samma region av tabellen. Hur som helst behöver Torino ingen hjälp ändå att motiveras när Juventus kommer på besök.
Det här är väl långtifrån det hetaste derbyt i Italien. Juventus-fansen bryr sig mindre om detta än vad Torinos gör. Det roliga är att Torino är större än man tror i själva Turin. Juventus har en enorm supporterskara runt om i landet men i själva Turin är det verkligen inte så ojämnt som man kan tro med tanke på skillnaden i klubbarnas troféskåp.
Torino har ett ganska lurigt lag med spelare som Duvan Zapata (elva mål) och många fler medan Juve förlitat sig rätt mycket på att Vlahovic (15 mål) ska göra det för dem i år.
Många, och jag är en av dem, tycker inte att Juventus varit särskilt bra i år. Trots det ligger laget på en tredjeplats i ligan. Och det säger väl mer om ligan än om Juve. Det är en ganska svag upplaga av Serie A då många klubbar gått tillbaka i kvalitet. Jag tänker på Napoli, Lazio framförallt som inte lyckats hitta någon stabilitet. Milan är tunga och skickliga men det enda riktigt bra laget är Inter och de har sedan länge säkrat ligatiteln på alla sätt utom på papper.
Här tror jag att Torino kan stå emot väl och göra det till en svår match för Juventus. Jag tror på målsnålt som det varit ganska många gånger om när lagets spelat på Torinos hemmaplan sista åren.

0-1
0-1
2-2
0-1
0-1
0-1

SPELTIPS
Jag använder Betinias Betbuilder och lägger under 2.5 mål + under 6.5 kort i matchen till 1.96 (2/5 units). De tre senaste derbyna har korten varit få och den här linan är hög i ett sällan hetsigt derby.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip