Över 2,5 mål och båda lagen gör mål spelas till 1.90 hos Bethard .

Senaste mötet:
Lazio - Torino 1-3

Serie A
4 Lazio 34 20 7 7 83:43 +40 67p
10 Torino 34 11 14 9 48:41 +7 47p

Målsnitt:
Torino - 2,62
Lazio - 3,70

Torino förlorade med 1-2 senast mot Atalanta. Det var Toros första förlust på över en månad. Laget har visat bra form på sistone, inte minst offensiven som besitter en enormt hög potential. Andrea Belotti, Iago Falque, M'Baye Naing och Adem Ljajic är namn som mycket väl hade kunnat gå in i bättre lag. Den sistnämnde serben har sent omsider hittat formen och är spindeln i nätet i Torinos offensiv.

Simone Inzaghi gör ett strålande jobb i Lazio och de himmelblå örnarna har gjort en otroligt fin säsong sett till lagets förutsättningar. Offensivt så finns det ingenting att klaga på. Ciro Immobile toppar skytteligan på 29 fullträffar och faktum är att Lazio gjort flest mål (83) av samtliga lag i Serie A. Problemet och det enkla svaret på frågan varför laget inte placerar sig bättre i ligaspelet är på grund av att laget släpper in alldeles för mycket mål.

Preliminära laguppställningar (gazzetta.it)

Torino 3-4-2-1
Sirigu; Nkoulou, Burdisso, Moretti; De Silvestre, Rincon, Baselli, Molinaro; Edera, Ljajic; Belotti

Skadad: Lyanco (4/0)
Tvekam: Obi (22/5), Barreca (9/0)

Lazio 3-5-1-1
Strakosha; Cacares, De Vrij, Radu; Marusic, Savic, Leiva, Lulic, Lukaku; Alberto; Immobile

Tveksamma: Patric (10/0), Parolo (31/4)

Torino håller sällan igen i Turin och eftersom att laget inte har speciellt mycket kvar att spela för så räknar undertecknad med ett avslappnat hemmalag. Således en anfallsinriktad fotboll.
Lazio är det målgladaste laget i Serie A. Till stor del på grund den fina offensiven som är otroligt farliga vid omställningar. Gästerna behöver gå för seger för att ha allt i egna händer gällande Champions League-platserna.
Svårt att se något som skulle kunna tala för en målsnål tillställning...

Två ”överlag" som går för seger. Luktar onekligen mål i min värld!

Tippar 1-3, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip