Milan gästar Torino på onsdagen.
Mitt speltips: Rak tvåa på Milans lag.

Fantastisk insats av Milan i söndags då de slaktade Juventus fullständigt. Jag trodde Juve skulle vinna, men de var helt chanslösa. Den insatsen måste ge Milan en boost inför fortsättning då de tog grepp om CL-platsen igen. Nu får de klara sig utan Zlatan (och även avstängde Saelemaekers). Men har visat tidigare att de kan hantera ett live utan Zlatan och bortsett från honom är skadeläget bättre än tidigare under säsongen.

Bara två vilodagar inför den här matchen, men samma sak gäller Torino.

Tänkbart Milanlag:
Donnarumma; Calabria, Tomori, Romagnoli (Kjaer), Theo Hernandez; Bennacer, Kessie; Castillejo, Brahim Diaz, Calhanoglu; Rebic.

Torino har tagit fyra poäng på två matcher och har därmed skapat sig lite distans neråt i tabellen. Med en match mer kvar än de flesta är nya kontraktet nära. Redan på lördag väntar en väldigt viktig match mot Spezia, med tanke på att de återigen bara har två vilodagar är det möjligt att det finns ett par ögon riktade på den matchen.

Gör ingen bra säsong och förtjänar att ligga där de ligger trots ett lag som på pappret borde kunna bättre än såhär. Även om de tagit fyra poäng senaste två har prestationerna knappast varit superbra, så inte mycket tyder på en plötslig formtopp.

Tänkbart lag:
Salvatore Sirigu; Armando Izzo, Gleison Bremer, Alessandro Buongiorno; Mergim Vojvoda, Tomas Rincon, Karol Linetty, Sasa Lukic, Cristian Ansaldi; Antonio Sanabria, Andrea Belotti

Milan såg väldigt bra ut mot Juventus och nu är CL nästa säsong nära. Såg ut som att de skulle tappa topp fyra-chansen, men u är de i förarsätet igen. Hade varit en stor bedrift att lösa en CL-plats, så det är full motivation som gäller här. Bör ha bra chans mot ett Torino som inte är något extra och som inte har direkt fördel av längre vila.

Milan har visat tidigare under säsongen att de klarar av de här mindre lagen på ett bra sätt - poängen de tappat har främst varit mot topplagen. Tror de vinner här igen.

This is the stats tab
This is the post tip