Milan avrundar helgen med bortamatch mot Torino.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål. Lucky Sports . Men spelet finns överallt som Pinnacle , bet365 och Expekt exempelvis. Kika vart du kan få ett bra odds.

Milan matchas rätt hårt med CL-dubblering där de behöver kriga för att nå slutspelet. Avgörande match i den turneringen mot Salzburg på onsdag. Nog lite blickar ditåt för Pioli och staben. Milan har roterat i en del matcher och det kan bli så även nu. Spekuleras i följande elva:

Tatarusanu; Kalulu, Tomori, Gabbia, Theo Hernandez; Tonali, Pobega; Messias, Diaz, Leao; Origi.

Har defensiva avbräck i målvakts-Maignan och (troligen) mittbacken Kjaer sedan tidigare. Bägge lagen har nätat i åtta av Milans elva ligamatcher. Bara misslyckats själva att näta i en av de ligamatcherna. Flera säsonger i rad har de varit väldigt målpålitliga och gjort mål i så gott som allt inhemskt. Torino har bara två nollor den här säsongen och det måste vara bra chans för Milan att näta även här. Hemmalaget har rätt så okej underliggande defensiv statistik, men det är inte toppklass. Släpper till mittenlagsmycket xG och skott mot sig.

En större fråga för det här spelet är väl om Torino orkar näta. Har en offensiv som inte direkt skrämmer, men har ändå gjort mål i sju av elva. Gjort mål på Napoli och kunde gjort det även i någon av matcherna mot Inter och Juve där de dock nollades i bägge. Kommer till en del avslut, har en hel del boll och är mycket i motståndarnas straffområde. Men de har fått en okej säsongsstart. Möter Milan vid ett rätt bra läge är min känsla. Så nog kan de gasa och försöka bjuda upp till dans här. Klarar de bara av att sätta press på Milans försvar bör chanserna komma.

Tycker BLGM till högt odds känns bra här i en Milanmatch som jag tror kan bli rätt slaskig och böljande.

This is the stats tab
This is the post tip