Speltips: Christian Pulisic över 0,5 skott på mål @ 2,00 - bet365 -

Serie A möte där hemmalaget kämpar för att ta sig till Europa nästa säsong medan bortalaget kommer sluta på andraplats oavsett resultaten i de två avslutande omgångarna.

Torino har fem raka hemmamatcher utan förlust men fyra av dem har slutat oavgjort, så poängskörden har varit lite skral. En annan sak som varit minst sagt svag är målskyttet. 0-0 mot Fiorentina, Juventus, Frosinone och Bologna. I 1-0 vinsten mot Monza kom segermålet av Antonio Sanabria från 11 meterspunkten. Så inte ett enda spelmål på de sex senaste hemmamatcherna är så klart något som oroar tränare Ivan Juric.

På bortaplan, två mål framåt i tre av de fyra senaste så det är inte total måltorka hos tjurarna. Målskillnaden för hela säsongen hemma som borta är 33-32 på 36 matcher så det visar verkligen att laget har sina främsta egenskaper defensivt.

Duvan Zapata har gjort en tredjedel av målen själv och bakom honom är det tunt med målgörare. Antonio Sanabria står på fem baljor och sedan är det backen Alessandro Buongiorno och yttern Nikola Vlasic som gjort tre mål var. Senast kunde varken Buongiorno eller Vlasic medverka men här hoppas man att i alla fall Buongiorno ska ta plats i backlinjen. Vlasic förväntas ej komma till spel och har sällskap av Koffi Djidji, Perr Schuurs och Gvidas Gineitis på skadelistan.

Cypriotiske anfallaren Zannetos Savva fick göra debut senast i bortamatchen mot Verona och tackade genom att sätta dit kvitteringen fram till 1-1. Pietro Pellegri som var åter efter skada hoppade också in och var den som avgjorde matchen sju minuter från slutet. Valentino Lazaro som även han startade på bänken assisterade till båda målen. Får se om någon av dem belönas med startplats här eller om Juric åter väljer att ha dem som back-up till ordinarie elvan.

Polske kortsamlaren Karol Linetty har tappat sin startplats efter avstängningen mot Inter men gjort bra inhopp både mot Bologna och Verona så utmanar Ivan Ilic om plats på det centrala mittfältet. Om Linetty får starta kan 3,50 för kort vara ett fint TV-spel att jobba in hos bet365 .

Fokus på en formstark Pulisic

Milan har som sagt redan säkrat andraplatsen i serien och kan varken komma ikapp Inter eller bli omsprungna av Bologna / Juventus som är sju poäng bakom. Kommer från två målrika hemmamatcher. 3-3 mot Genoa och senast hela 5-1 mot Cagliari. Senast man spelade utanför San Siro så var det i Turin, men då med Juventus som motståndare. Den matchen slutade 0-0 men där var Milan mest ute efter att ta med sig en pinne hem till Milano. Borde vara mer intresserade av att gå framåt här och behöver inte tänka på om det blir poäng eller ej.

Marco Sportiello har vaktat målet i de tre senaste matcherna med blandade insatser men kan här få överlämna vantarna till förstekeeper Mike Maignan som ser ut att vara åter efter revbensskada. 40 årige back-up målisen Antonio Mirante ser dock ut att bli borta säsongen ut och lägger nog handskarna på hyllan under sommaren.

Pierre Kalulu var åter en startman senast efter ha fått ordning på sitt ömmande knä. Tommaso Pobega och Luka Jovic också åter efter skador och kan få speltid här. Davide Calabria tillgänglig efter sona sitt röda kort mot Inter men försvarskollegan Matteo Gabbia får stå över efter samlat ihop fem gula kort under säsongen. Simon Kjaer, Ruben Loftus-Cheek och Samuel Chukwueze är alla hos medicinska teamet för skadebehandling.

Yttern Christian Pulisic var lysande senast och skapade mycket, förutom de två målen han satte. Hade även en assist mot Genoa så bra form på den amerikanske landslagsmannen. Hela 2,00 - bet365 - på att han skjuter minst ett skott på mål under matchen kommer testas och då matchen i övrigt är så pass svårläst gällande mål, hörnor, kort och resultat så blir skottspelet matchen huvudspel.

Spelet sitter om Christian Pulisic skjuter minst ett skott på mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip