Speltips: Torino vinner matchen (insatsen tillbaka vid oavgjort) @ 2,02 - X3000 -

Tabelltian Torino är ett bra hemmalag som endast åkt på ett nederlag under säsongen och då var det serieledande Inter som reste hem med alla tre poängen. I övrigt har Ivan Juric manskap fyra segrar och fyra oavgjorda. Formen är helt ok. Två förluster på de åtta senaste och dessa torskar har kommit borta mot formlagen Bologna & Fiorentina.

Om vi ser på truppen så är det många bra spelare som ingår. Målvakten Vanja Milinkovic-Savic (förstekeeper i Serbien landslag) är stor och kraftig och hållit nollan i tre av de fem senaste. I backlinjen hittar vi bla Ricardo Rodriguez som representerar Schweiz landslag. På mitten Karol Linetty (Polen), Ivan Ilic (Serbien), Valentino Lazaro (Österrike) och Nikola Vlasic (Kroatien).

När det gäller anfallet så är det ingen som direkt levererat men vi vet vilka skills Duvan Zapata besitter och det känns som en tidsfråga innan colombianen hittar målformen. Paraguyanen Antonio Sanabria hade en fin säsong i fjol men har inte heller kommit upp i klass än den här säsongen.

Ingen större frånvarosituation att tala om då man endast har skadeproblem på backarna Peer Schuurs och David Zima (som ska testas sent).

Napoli utan tre nyckelspelare

Om det är få man borta i värdarna så ser det betydligt värre ut för gästerna från Neapel. Förstekeeper Alex Meret fick kasta in handduken med kvarten kvar mot Monza. Hade då bara minuter tidigare räddat straff (som förvisso var mer en sorkdödare än nån kanon men det gäller att gå åt rätt håll).

Backarna Mathias Olivera och Natan saknas bakåt men de största tappen är duon Andre-Frank Zambo Anguissa och Victor Osimhen som är på Africa Cup Of Nations med Kamerun respektive Nigeria. Anguissa är en viktig pjäs på mitten och Osimhen är lagets giftigaste vapen framåt. Vem ska kunna hota framåt? För även med Oshimen har Napoli blivit nollade i fyra av de fem senaste ligamatcherna. Khvicha Kvaratskhelia sumpade en hel del senast och såg allmänt grinig ut och hade tur att inte åka på rött när han hamnade i gruff med Monzas Warren Bondo. En som däremot såg rött var tränare Walter Mazzarri som därmed är avstängd här och inte får leda laget från bänken.

Må så vara att Napoli de senaste säsongerna haft lätt för Torino men sex av de elva målen har gjorts av duon Anguissa / Osimhen. Nu med duon borta, målisen skadad och svag form både poäng och målmässigt så kan det bli tufft att resa till Turin och möta ett tight Torino med hemmafansen i ryggen.

Vi tror att Torino har bra chans att ta hem matchen men gardera med "draw no bet" dvs insatsen tillbaka vid oavgjort då laget trots allt fortsatt har lite problem med målskyttet och kryssat i fyra av nio på Stadio Olimpico Grande.

Spelet sitter om Torino vinner, vid oavgjort blir det insatsen tillbaka och om Napoli vinner så är spelet förlorat.
This is the stats tab
This is the post tip