Sedan Torino säkrade Serie A kontraktet genom att slå Genoa hemma med 3 - 0 så har de slutat bry sig. Därefter har det blivit en förlust mot Fiorentina och två kryss mot Verona och - hör och häpna - SPAL. Det stämmer. I Torinos senaste match blev det 1 - 1 borta mot SPAL, som dessförinnan hade förlorat 13 av sina 15 matcher. Torino hade en ledning men det verkade inte spela någon roll och spelarna på planen hade ingen lust att vare sig förvalta den eller utöka den. Det spelet räcker inte mot Roma.

I sin nästa match får Torino stekheta Roma på besök, som har fyra vinster på de fem senaste matcher. Vinsterna har kommit mot Brescia, Verona, SPAL och Fiorentina, samt ett kryss mot Inter borta. Det är faktiskt som så att Roma har något att spela för, nämligen sin Europa League plats. Roma ligger fyra poäng före Milan och en seger mot Torino skulle säkra Roma en femte plats i tabellen. Det är värt att kriga för, med tanke på alla intäkter Europa League spel genererar, vare sig med eller utan publik.

Då jag inte kan släppa Torinos urusla insats mot ligans sämsta lag och spelarnas attityd på plan ser jag Roma som stora favoriter till att vinna matchen. Roma borde klara av att plocka samtliga tre poäng i minst två av tre möten. Marknaden erbjuder betydligt generösare odds än så på en rak Roma seger. Det råder en klasskillnad när det gäller spelartruppen. När det dessutom finns något att spela för så är jag övertygad om att Roma till och med steppar upp och gör en stark prestation och segrar.

Speltips Torino - Roma:
2 - odds 1.78 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Torino:
Salvatore Sirigu, Gleison Bremer, Nicolas N'Koulou, Armando Izzo, Cristian Daniel Ansaldi, Tomas Rincon, Soualiho Meite, Alex Berenguer, Simone Verdi, Andrea Belotti & Simone Zaza.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Roma:
Pau Lopez, Gianluca Mancini, Chris Smalling, Aleksandar Kolarov, Bruno Peres, Jordan Veretout, Amadou Diawara, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Henrikh Mkhitaryan & Edin Dzeko.
---

This is the stats tab
This is the post tip