Speltips: Över 2,5 mål @ 2,23 - Expekt -

Torino ligger i mitten av Serie A men avståndet till Europaplatserna är inte så långt bort poängmässigt. Har faktiskt bara fem poäng upp till Atalanta, som innehar sista Champions League-platsen. Kruxet är att det är fem andra lag som då ska passeras. På hemmagräset är Torino bra och har fina siffrorna 5-4-1. Det enda nederlaget kom mot serieledande och bortaförlustfria Inter. På det hela taget är formen stark då man bara förlorat en match av de åtta senaste.

Agerade på deadline-day och lånade in tre spelare i Adam Masina, Uros Kabic o David Okereke. Även lånat in Matteo Lovato från dagens motståndare. Tror dock inte att någon av dem är aktuell för startplats än. Inte heller Senan Mullen som man inhandlade lär börja den här matchen. Lånat ut Demba Seck och sålt David Zima men duon var bara truppspelare den här säsongen så inget som kommer göra skillnad för tränare Ivan Juric.

Både vi och fansen väntar på att anfallstrion Nikola Vlasic, Antonio Sanabria och Duvan Zapata på allvar ska börja gör mål. Det finns kapacitet så det gäller bara att det även kommer ut på planen. Här känns det som ett bra tillfälle att förbättra målskillnaden när usla bortalaget Salernitana är på besök. Torino gjorde tre mål senast man spelade hemma (Napoli 3-0) , förvisso en man mer andra halvlek. Satte även tre på Atalanta (3-0) och samma
siffror blev det när man gästade Salernitana i höstas. Nemanja Radonjic som satte två av målen nu i Mallorca på lån så någon annan får kliva fram.

Skador på Perr Schuurs och Alessandro Buongiorno (som också är avstängd). Samuele Ricci och Ivan Ilic ska testas sent före matchen.

1-2 1-2 1-2 1-2 stackars Salernitana

Sex poäng har jumbon Salernitana upp till säker mark. Kommer till den här matchen med frustation i sinnet. Torskat de fyra senaste med uddamål (1-2). Både Juventus och Napoli avgjorde på stopptid. Genoa vann på straff och senast mot Roma fick man också straff emot sig. Hade 15 målchanser mot Romas 5. Så oflytet grinar Granata i ansiktet för stunden. Att kicka tränare känns inte som något alternativ då Filippo Inzaghi tog över så sent som i Oktober 2023. Lösningen man hoppas ska fixa nytt kontrakt är nya spelare. Lånat in sju nya killar och dessutom inhandlat försvararna Triantafyllos Pasalidis och hör och häpna 35-årige Jerome Boateng. Är väl inga superstars man lånat in men nån av dem kanske kan stärka laget. Shon Weismann spelar för Israels landslag och kan må bra av nytändning för under sin tid i Granada blev det bara ett mål.

Skador stör på försvararna Norbert Gyömber, Federico Fazio och Lorenzo Pirola. Sen test på Boulaye Dia medan Lassana Coulibaly är på Africa Cup of Nations med Mali.

Bolagen tror att det blir en målsnål historia men vi är inte så säkra på den saken. Torino har gått över 2,5 målslinan i två av sina tre senaste och Salernitana har bara gått under 2,5 linan i en av de elva senaste. När vi får en bra bit över dubbla degen på överspel så slår vi till, 2-1 till Torino?

Spelet sitter om det blir tre eller fler mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip