Torino mot vitryska Shakhtyor.

Torino - Debrecen 3-0
Debrecen - Torino 1-4

Sirigu - De Silvestri, Ansaldi, N'Koulou, Izzo, Bremer, Meite, Baselli, Zaza, Belotti, Alex Berenguer

Shakhtyor - Esbjerg 2-0
Esbjerg - Shakhtyor 0-0

Senaste elvan:
Klimovich - Rybak, Matveichyk, Burko, Antic, Balanovich, Sachivko, Kovalev, Szoke (utvisad), Ngome, Bakaj

Shakhtyor har en fördel gentemot Torino. Att man är igång med sin säsong. Samtidigt vann Torino väldigt komfortabelt över två möten mot ungerska Debrecen. 3-0 hemma och 4-1 borta. 3-0-målet hemma kom i slutminuterna.

Men det är klart att Torino är STORFAVORIT att vinna det här dubblemötet. Debrecen är knappast ett sämre lag än detta Shakhtyor från Vitryssland. Torino har många bra spelare, inte minst anfallet med Belotti och Zaza. Båda spelarna nätade i 4-1-segern på bortaplan och samma sak i hemmamötet.

Då gjorde Belotti 1-0 på straff och inhoppande Zaza avslutade matchen med 3-0-målet i 90+2. Jag kan definitivt se den här matchen bli målrik till Torinos favör. Och att Zaza då gör ett av målen är långt ifrån en omöjlighet. Han borde få nytt förtroende efter två mål på två matcher.

– Om han fortsätter att visa mig vad han visade mig på träningen under dessa veckor kommer jag inte kunna hålla honom ute, säger Mazzarri inför matchen och berättar att både 3-5-2 och 3-4-3 är möjliga uppställningar.

SPELTIPS
Jag spelar Zaza målskytt i matchen till 1.88 hos Unibet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip