Inför drabbningen på Stadio Olimpico di Torino har Torino och Udinese lika många poäng i Serie A tabellen. Efter tolv omgångar har det blivit 14 poäng för båda lagen. Gemensamt har de också att båda har hittat nätmaskorna 15 gånger vardera. Skillnaden är Torinos försvar, som har släppt in 12 mål - till skillnad från gästerna som har 18 insläppta mål. Lägg ihop detta faktum med att Torino är hemmastarka, med två raka segrar i Turin, så är det ingen kärnfysik att förutspå vem som ska vara favorit till seger.

Ny tränare för säsongen, Ivan Juric, har gjort det bra med Torino. Laget sliter dock fortsatt på bortaplan. Där har de ett stort problem med att näta. På hemmaplan dock är det inga problem som helst med målskyttet. I de senaste hemmamatcherna har de lyckats näta tre mål - både på Genoa och Sampdoria. Hela sex olika målskyttar har hamnat i protokollet, vilket visar bredden i Torinos anfallsspel. Den italienska landslagsanfallaren Andrea Belotti nätade senast. Viktigt att ha lagkaptenen i högform.

Udinese får klara sig utan centrala mittfältaren Jean-Victor Makengo, som drog på sig en utvisning i den galna hemmamatchen mot Sassuolo. Där gjorde Udinese en fin insats när de vände ett 1 - 2 underläge till en 3 - 2 seger, bland annat tack vare ett självmål från gästerna. Dock också tack vare mål från Beto och Gerard Deulofeu, som har visat sig vara i form. Mindre bra är försvarsspelet, som har släppt in mål i elva raka Serie A matcher. Inget talar för att de ska hålla nollan mot Torino heller.

Jag krånglar inte till det. Ettan är sund. Därmed lägger jag ett spel på att Torino tar alla tre poäng i ligamötet mot Udinese.

Speltips Torino - Udinese:
1. Odds 2.13 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Torino:
Vanja Milinkovic-Savic, Armando Izzo, Gleison Bremer, Alessandro Buongiorno, Wilfried Singo, Sasa Lukic, Tommaso Pobega, Ola Aina, Josip Brekalo, Andrea Belotti & Marko Pjaca.

Preliminär startelva - Udinese:
Marco Silvestri, Rodrigo Becao, Bram Nuytinck, Samir, Nahuel Molina, Walace Souza Silva, Tolgay Arslan, Iyenoma Udogie, Gerard Deulofeu, Roberto Pereyra & Beto.
---

This is the stats tab
This is the post tip