Torino ö1,5 i tidiga matchen i Italien. Betway ligger på 1.85 för er som har konto där. Annars går det med fördel att vänta fem-tio minuter in i matchen för odds upp mot 2.0

7. Torino 22 8 9 5 35:28 33
17. Bologna 22 3 9 10 20:38 18

Hemma:
7. Torino 11 5 5 1 20:11 20

Borta:
16. Bologna 10 1 3 6 8:20 6

Bortasvaga Bologna har släppt in ö1,5 sex gånger på bortaplan.
Torino har gjort ö1,5 sex gånger hemma.

Kommentar:
Bekymmer i Bologna. Mf Kone (20/4) avstängd, liksom Moscardelli (11/1). Diamanti dessutom såld till Guangzhou i Kina. Tunga avbräck för ett lag med svag form.

Torino har ett bra skadeläge. Laget har enligt mig en av de starkaste offensiverna i hela ligan, bortsett de största lagen. Immobile och Cerci firar stora triumfer. Båda är med nu och laget kommer från en bra insats senast mot Milan på bortaplan. Är dessutom starka hemma, har bara förlorat mot Juventus, i övrigt har man 5-5-0. Har fyra segrar på de senaste fem hemma.

Tänkbart lag Torino:

PADELLI
MAKSIMOVIC, Glik, Moretti
Darmian, Basha, Vives, Farnerud, Masiello
Immobile, Cerci

tänkbart lag Bologna:
Curci,
Antonsson, Natali, Cherubin
Garics, CHRISTODOULOPOULOS, Peres, Khrin, Mantovani
BIanchi, Cristaldo

Lagen möttes två gånger 2013, båda gångerna grejade Torino ö1,5.

Bologna är ett av de sämre lagen defensivt i ligan. Håller dessutom sällan nollan borta (1 gång), samtidigt som Torino oftast hittar nätet hemma (blivit nollade av Juventus och Fiorentina, där Immobile saknades). Mot lag som är i samma region i tabellen som Bologna hittar vi för Torinos del fyra gjorda mål mot Catania, fyra mot Chievo, två mot Sassuolo.

Känslan är att vi kommer få en stabil seger för ett Torino som länge spelat stabilt, inte minst på hemmaplan. Mot ett svagt Bologna, utan en del offensiva kort dessutom, kommer laget föra spelet och komma i våg efter våg. Bologna är redan ett av lagen med lägst bollinnehav i snitt i ligan, inte lär det bli bättre av att man inte har Diamanti längre. Spelare som stått för hälften av lagets mål kommer inte finnas på planen. Toppchans för Torino att smyga med i kampen om platserna som ger spel i Europa.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip