På Olympiastadion i Turin går ett riktigt häftigt möte av stapeln i den sista omgången av Europa League-kvalet! Fjolårets tabellsjua i Serie A ställa mot sjuan i Premier League. En mardrömslottning för båda parter.

Torino har som väntat likt Wolves inte haft några bekymmer med att ta sig till den sista kvalomgången. Sedan Walter Mazzarri intåg i Turin-klubben har Torino gått riktigt starkt och sjundeplatsen i fjol var givetvis väldigt meriterande. Även fast det finns gott om spets framåt i form av Belotti och Zaza är det framför allt försvarsspelet som varit framgångsfaktorn. Dessutom har den före detta PSG-keepern Sirigu varit väldigt stabil i målet. Inför måndagen saknas den offensiva spanjoren Falqué på grund av en skada.

Även Espírito Santos portugisbetonade vargar har ett väldigt stabilt försvarsspel. Att Wolves kommer att bjuda på så lite ytor som möjligt för Belotti & Co i Turin är knappast någon vild gissning. Engelsmännen har som bekant inlett Premier League med två kryss, 0-0 mot Leicester i premiären på King Power Stadium och 1-1 i måndags mot Man United på Molineux där Neves stod för en urläcker fullträff i den andra halvleken.

Både Torino och Wolves snittade under 2,5 mål i respektive liga förra säsongen och med tanke på att gästerna lär gå in med en defensiv approach på Olympiastadion känns underspelet nära till hands. Inget superodds direkt, men 1,64 på Under 2,5 mål är taget som mitt första spel här på sidan.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip