Efter ett långt uppehåll är ja nu tillbaka här på rekatochklart, och spelformen är riktigt bra.

Äntligen är en av mina favoritligor MLS igång. I andra omgången tycker ja mig ha hittat en riktigt göttig match. Hemmastarka Toronto FC tar emot nykomlingen Portland, och vi erbjuds nästan två ggr degen på hemmaseger.

Toronto föll i årets första match borta mot den andra nykomlingen Vancouver Whitecaps med 2-4. Inte speciellt överraskande då Toronto sällan vinner på bortaplan, och de är just bortaspelet som behöver förbättras om man ska ta sig till slutspel den här säsongen. Förra säsongen var man obesegrade de 14 första tävlingsmatcherna på hemmaplan, men föll igenom mot slutet av säsongen, och missade slutspelet. I år ska de förbättras.

I Toronto saknas duktige mittfältaren Julian De Guzman, samt mindre viktiga Elbekay Bouchiba.

Portland har ja ärligt talat inte superkoll på, men saknas gör utespelarna Bright Dike, Eddie Johnson, Darlington Nagbe och målvakten Troy Perkins. Mamadou Danso är på landslagsuppdrag med Gambia.

Portland hade inte mycket att sätta emot borta mot Colorado i premiären och låg under med 0-3 efter en halvtimme och sedan spelade bara Colorado av matchen som slutade 3-1.

Jag tror Portland kommer spela snålare i den här matchen och knappast oroa Toronto många gånger under matchen. Ja tror på en målsnål historia och 1-0 eller 2-0 känns troligt.

Ja lirar ettan på Toronto som (ja tror) är ett klart bättre lag än Portland till fin fina 1,95.

This is the stats tab
This is the post tip