Speltips: Torslanda rak seger till 2.10 hos bet365 .
—-
Vi blickar återigen mot Ettan, men denna gång mot den södra serien och mötet mellan Torslanda och Ljungskile under nationaldagen.

Det är viktiga poäng som står på spel mellan dessa två lagen. Man är båda rotade i botten av tabellen där man står på lika antal inspelade poäng hittills, endast 12 stycken på 11 omgångar. 12:a respektive på 13:e plats ligger man för tillfället, men en seger för något av lagen skulle ge en rejäl boost tabellmässigt.

Torslandas säsong hittills har varit alldeles för upp och ner. Efter en något bättre period på tre matcher utan förlust gick man senast på pumpen mot Tvååkers IF på hemmaplan. Spelet har dock sett bättre och bättre ut i en trupp fylld med Nya Zeeländare som utgör stomme l laget.

Ljungskile kommer med tre raka matcher utan förlust i ryggen och senast från ett väldigt starkt kryss mot serieledande Falkenberg.
Det är dock en rätt anonym trupp som Ljungskile sitter på, där IFK Göteborgs-produkten Filip Ambroz nog är den som sticker ut mest.

Tajt match på Torslandavallen

Det här är en match som för mig är extremt jämn på förhand. Jag landar dock tillslut i att Torslanda känns snäppet mer intressanta. Trots förlusten senast har formen sett gryende ut den senaste tiden för hemmalaget.

Ljungskiles prestation senast mot Falkenberg var imponerande, men den här matchen kommer bli helt annorlunda. Ljungskile har som sagt tagit en del poäng på slutet, men jag tycker man har fått med sig någon poäng för mycket sett till hur matcherna sett ut. Något som även de underliggande siffrorna backar upp.

Jag landar i att Torslanda, trots att man är nykomlingar i Ettan Södra, känns mer intressanta som lag och på hemmaplan är det åt det hållet jag blickar.
Den raka hemmasegern till 2.10 hos bet365 tycker jag lockar. Men som sagt, en tajt match på förhand.

This is the stats tab
This is the post tip