Vi startar lördagen med ett hett derby på Wembley i London.

Tottenham har, efter två raka förluster i ligan, tappat mark på City och Liverpool medan United, Chelsea och Arsenal närmar sig bakifrån. Det kommer bli en hård kamp mellan de fyra lagen om vilka som tar de två platserna som innebär Champions League-spel nästa säsong. Tottenham såg uddlösa ut mot Chelsea, och med tanke på Chelsea form, så trodde jag på ett Tottenham som skulle skapa mer. Laget hade inte ett skott på mål under den matchen. Eriksen ser inte ut att vara i bra form och med tanke på Allis frånvaro blir offensiven lidande när den stora regissören för Pochettino inte spelar som han kan göra.

Det är bättre form i Arsenal, som äntligen har fått in Özil i startelvan och målprotokollet. Arsenal vann dessutom ligamatchen på Emirates med 4-2 så psykologiskt övertag för de rödklädda även om Spurs är ett bättre lag i grunden. Arsenal har fjärdeplatsen inför helgen och vill laget behålla den så krävs det seger på Wembley.

Jag tror på en matchbild där lagen tar ut varandra. Det står mycket på spel, inte bara sett till poäng, utan rivaliteten lagen emellan. Med tanke på Tottenhams form så känns de kommer vilja kontrollera och styra matchen - vill inte ha den matchbilden som det var på Emirates i december.

Jag tycker den här linan är satt högt. Stormatcherna har duggat tätt i Premier League senaste veckorna och det är inte många av dem som gått över den här linan. Det blir mer kamp och fasta situationer som drar ned på tempot och lagen får oftast anfalla mot uppställda försvarsspel.

Jag spelar under 27,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip