Arsenal gästar Tottenham på söndagen.
Mitt speltips: Arsenal gör under 0,5 mål i matchen. Lucky Sports .

I skrivande stund oklart om matchen blir av, Arsenal skickade in en förfrågan om att skjuta upp matchen i fredags. Lägger ingen värdering här i hur Premier League hanterat Coviduppskjutna matcher och huruvida lag använder sjukdomen till sin egen fördel. Konstaterar bara att läget för Arsenal är väldigt prekärt:
- Aubameyang, Thomas Partey, Elneny och Pepe är iväg på afrikanska.
- Smith-Rowe och Tomiyasu dras med skador.
- Ödegaard har Covid och därmed out.
- Xhaka är avstängd.
- Lånat ut Maitland-Niles och Balogun, som hade varit aktuella för spel här med alla andra som saknas.

Det finns inte många spelare kvar att laborera med. Lägg till att Cedric fick en smäll i torsdagens ligacupmatch mot Liverpool, precis som Saka. Ska också tillägga att den matchen blev väldigt jobbig med spel 10 mot 11 i en dryg timme. Mycket jagande och väldigt lite tid att förbereda den här matchen.

Liverpoolmatchen var en positiv insats i kontexten att det var 10 mot 11 och bortaplan. Men innan utvisningen skapade Arsenal i stort sett noll. Kom från en väldigt svag insats i FA-cupen mot Nottingham innan dess med en elva som blir väldigt lik den de måste spela här mot Spurs.

Tottenham är kanske inget lag man vill hålla i handen jättemycket. Sett lite bättre ut sedan Conte kom in, men fortfarande mycket kvar att jobba med. Saknar Son, vilket är ett jätteavbräck.

På 1x2-marknaden har oddset på Tottenhamseger droppat under veckan. Rimligt sett till Arsenals truppläge. Hur lågt de ska stå utan Son tycker jag är lite svårt att säga. Jag vänder mig istället till marknaden att Arsenal ska nollas. Nyckelfaktorerna är:
- Tunn trupp, offensiva avbräck. Ingen bänk att laborera med.
- Lär behöva spela Nketiah, vilket är max en Championshipstriker. Han är ofarlig på den här nivån och tvingar Lacazette att spela på fel positon.
- Tajt matchande har tagit ut sin rätt på Martinelli, Saka och Lacazette - samtliga såg slutkörda ut i torsdags efter Liverpoolmatchen.

Jag tror Arsenal får svårt att skapa särskilt mycket här och till nära tre gånger pengarna tycker jag det här är ett bra spel. 0-0, 1-0 eller 2-0?

This is the stats tab
This is the post tip