Tottenham gästas av Barcelona på Wembley i den andra omgången.

Tottenham förlorade första matchen på San Siro mot Inter, och det är ett pressat Spurs som behöver poäng i det här mötet. Skulle man förlora, samtidigt som Inter vinner mot PSV så är det ett rejält berg som man troligtvis inte klarar av att klättra. Men spelet för Spurs ser inte särskilt bra ut. Det har visserligen blivit seger mot Huddersfield och Brighton i Premier League men Pochettinos lag behöver upp ett par snäpp för att klara av Barcelona.

Barcelona går inte som man är vana vid när det kommer till ligaspelet. Det brukar radas upp vinster men faktum är att laget bara tagit en poäng på de tre senaste matcherna, trots ett lätt spelschema på papper. Messi och Busquets vilades men fick ändå spela nästan en halvlek eftersom man redan då var i underläge.

Tottenham har stor respekt för Barcelona och jag tror att spanjorerna kommer styra och bestämma tempot på matchen. Inter hade 15 skott när lagen möttes och Liverpool fick 17 skott i mötet för bara några veckor sedan på Wembley. Känslan är att Barcelona ska hamna kunna hamna runt 15 skott mot Tottenham.

Jag spelar Barcelona över 12,5 skott @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip