***Tar spelet som jag bloggade om, Jonathan Tah och Ömer Toprak startar!

Spurs tar idag emot Bayer Leverkusen på ¨hemmaplan¨. White Hart Lane renoveras och matchen spelas därav på Wembley Stadium. Vår kära svensk Jonas Eriksson dömer matchen.

Jag har kikat på X2 med fördel Leverkusen till 1.82. Tyskarnas mittbackspar, Jonathan Tah och Ömer Toprak, har varit skadade men kämpar för att klara av en startplats. Vilka det blir på försvarslinjen är ännu oklart och jag avvaktar därav med detta spel.

Tottenham har haft det tungt på senare tid och Vincent Janssen har inte lyckat med att ersätta Harry Kanes poängsnitt. Blir ett häftigt slag om andraplatsen i denna grupp. Om Monaco vinner mot Moskva ikväll har fransmännen ett gott försprång, och poängen blir då allt viktigare.

Tottenham har det tungt med målskörden utan målsprutan Harry Kane.
Gruppen just nu:
1. Monaco 3 1 2 0 +1 5p
2. Tottenham 3 1 1 1 0 4p
3. Bayer Levekusen 3 0 3 0 0 3p
4. CSKA Moskva 3 0 2 1 -1 2p

Leverkusen får inte förlora dagens match, då blir det tungt att nå avancemang i turneringen. Haft det lite trögt med resultaten på senare tid men kunde senast vinna borta mot Wolfsburg med 1-2, innan dess hade laget fyra matcher utan en vinst. Cupen inräknad. Den lilla ärtan, Chicharito har gjort det bra på topp i tyska ligan men har inte riktigt hittat rätt i CL än, ett mål har mexikanen stått för i turneringen.

När lagen möttes i första mötet (18:e okt) så blev det mållöst och delad poäng.

Tottenham har tappat placeringar i Premier League sedan senast vinsten mot City med 2-0. Tre oavgjorda matcher i ligan, en förlust i cupen mot Liverpool och krysset på bortaplan mot Leverkusen.

Skador:
Harry Kane börjar friskna till men missar dagens match. Annars saknar Tottenham också Toby Alderweireld.
Leverkusen har som sagt problem på sin försvarslinje. Återstår att se om mittbacksparet Jonathan Tah och Ömer Toprak startar tillsammans. Annars saknas Lars Bender, Karim Bellarabi och Joel Pohjanpalo.

Tror Tottenham får det tufft på Wembley Stadium ikväll, tycker att oddset på engelsmännen är alldeles för lågt. Spurs har det oftast tufft i europaspelen och saker går inte riktigt deras väg. Tror inte att hemmalaget vinner ikväll.

Avvaktar till startelvorna med spelet X2 till 1.82 hos Unibet , med 1.5/5 units.

Twitter@HolmbergAke

www.spreadsheet.se/holmbergake1617

This is the stats tab
This is the post tip