Stoke löste hörnorna senast och fortsätter med ett nytt hörnspel i kvällens Champions League.

Bayern Leverkusen-Tottenham 0-0 (5-5)

Wolfsburg-Leverkusen 1-2 (1-4)
Sportfreunde-Leverkusen 2-2 efter förlängningen (3-6)
Leverkusen-Hoffenheim 0-3 (5-3)

Tottenham kommer från ett kryss mot Leicester i helgen. Det var en besvikelse för Tottenham där man förde matchen och hade flera lägen att avgöra den. Leicester hade ett skott på mål och förvaltade den på bästa sätt. Mycket matcher för Tottenham just nu då det varit två matcher i veckan ett tag nu. Även om man spelar bra i sina matcher så saknas det något för att knipa vinsten. Man har inte vunnit på 5 matcher nu och det kan till en stor del stavas Harry Kane. Har varit borta en längre tid nu och i början så gick det bra men i det långa loppet behöver man en anfallare av hans kaliber. Janssen är en bra ersättare men inte någon du sätter som första anfallare i ett topplag som spelar både i ligan och Champions League.

Bayern Leverkusen åker till London med en vinst i bagaget sen helgen. Wolfsburg besegrades med 2-1 på bortaplan, efter att man vänt i slutet. Faktum är att på bortaplan är man svårslagna. Man har förlorat 3 matcher den här säsongen på resande fot och min känsla är att man har bra chans på att åka tillbaka till Tyskland med poäng.
Leverkusen fick slita hårt i första halvlek mot Spurs på hemmaplan för att inte släppa in något. I andra halvlek tog Leverkusen över tillställning och var då det det laget som låg närmast segern. Men sammanfattningsvis efter den matchen var nog ett kryss rättvist.

Matchen kommer inte spelas på White Hart Lane där Tottenham egentligen spelar utan på nationalarenan, Wembley Stadium. Man spelade även den första matchen i gruppspelet där mot Monaco tidigare. Då blev det förlust med 2-1 men vann hörnorna med 11-0.

Jag spelar Tottenham Ö6,5 hörnor @1.83 4/7u hos bet365 .