Bayern Munchen reser till London för bortamatch mot Tottenham.
Mitt speltips: 1X eller asian +0,5. Finns till bra odds hos SpeedyBet eller Bethard .

Spurs sliter en del i säsongsinledningen. Har 3-2-2 i tabellrad i ligan, vilket är lite för svagt för deras del. Detta trots att de tagit poäng borta mot Man City. Åkte ur ligacupen mot Colchester trots hyggligt starkt lag. Tappade dessutom 2-0 till 2-2 borta mot Olympiakos i första CL-matchen. Lite av en måstematch här - måste nästan få med sig poäng inför fortsättningen.

Lyckades vinna mot Southampton senast trots en man mindre i nästan en timme. Tror den matchen ger en boost inför fortsättningen. Hade de tappat poäng där hade läget varit riktigt kritiskt, nu har de lite arbetsro i alla fall.

Känslan är att en stor anledning till att prestationerna varit svaga hittills är lagets misslyckade transferfönster. Flera spelare i truppen vill nog helst vara någon annanstans. Men i en sån här stormatch, hemma mot Bayern Munchen, tror jag laget kommer kunna gå samman och göra en bra prestation. Tror dessutom att en förmodad matchbild med ett spelförande Bayern passar kontringsstarka Tottenham alldeles utmärkt.

Inga nya skadeproblem. Tänkbart lag:
Lloris; Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Winks, Sissoko, Ndombele; Eriksen; Son, Kane

Tyskarna är obesegrade sedan supercupfinalen mot Dortmund i början av augusti. Tycker inte det ska överskattas för mycket då laget ofta går i stort sett rent i ligan plus att spelschemat varit gynnsamt. Mött bottenfyran i tabellen i fyra av sina sex ligamatcher. I den enda riktigt tuffa inhemska matchen (Leipzig borta) blev det poängtapp. Klart att laget är riktigt starkt, men jag tycker de blivit väl stora favoriter här.

Tänkbart Bayernlag:
Neuer; Kimmich, Süle, Pavard, Hernández; Thiago, Tolisso, Coutinho; Coman, Perišić, Lewandowski

En tuff bortamatch i CL som inte "måste" vinnas är aldrig lätt. Bayern går i stort sett alltid för seger, men kryss är ett okej resultat för dem här. Tycker de ska vara favoriter, men att de blivit väl stora sådana här. Tyskarna har stundtals sett darriga ut bakåt och jag tror ett kontringsstarkt Spurs kan såra dem här. Tror på en del mål här och blir inte förvånad om vi trots allt landar på kryss här.

2-2?

This is the stats tab
This is the post tip